Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κόντρα Νέας Δημοκρατίας και Παύλου Πολάκη

Το διάγγελμα του πρωθυπουργού προωθεί τον κοινωνικό αυτοματισμό, αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Γαλάζια» βέλη στον Π. Πολάκη πως «κλείνει το μάτι στους αντιεμβολιαστές».

Κόντρα Νέας Δημοκρατίας και Παύλου Πολάκη

Αναζωπυρώθηκε η πολιτική αντιπαράθεση, με αφορμή τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη στην Ολομέλεια, σχετικά με τις χθεσινές ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη. Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μεταξύ άλλων τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών και τη λειτουργία κλειστών χωρών σε εστίαση και ψυχαγωγία μόνο για εμβολιασμένους.

Μιλώντας στην Ολομέλεια, ο κ. Πολάκης σημείωσε: «Κύριε Μητσοτάκη, η ελευθερία μετά τις αστικοδημοκρατικές επαναστάσεις του 17ου και 18ου αιώνα και τις σοσιαλιστικές του 20ού, είναι αυθύπαρκτο αξίωμα της ανθρώπινη ύπαρξης. Δεν είναι προνόμιο το οποίο ορίζεται από έναν Πρωθυπουργό, ελέω Θεού μονάρχη της χώρας, όπως γινόταν τον Μεσαίωνα». Συνέχισε χαρακτηρίζοντας το διάγγελμα «μήνυμα διχασμού που προωθεί τον κοινωνικό αυτοματισμό και κανιβαλισμό» και κάνει κακό στην εμβολιαστική προσπάθεια.

Από τη Νέα Δημοκρατία επισημαίνεται πως «το είδαμε κι αυτό! Τον κ. Πολάκη, που έχει ταυτιστεί με τον χυδαίο λόγο, το μίσος, ακόμη και με εκκλήσεις για προπηλακισμό πολιτών στη μέση του δρόμου, να καταγγέλλει τον διχασμό! Ο φίλος και συνεργάτης του πιο διχαστικού πολιτικού της μεταπολίτευσης, του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας μιλούν λες και οι πολίτες τούς μαθαίνουν τώρα».

Παράλληλα τονίζεται πως «ο κ. Πολάκης μάλιστα εμφανίζεται να ανησυχεί και για την εμβολιαστική προσπάθεια. Κι αυτό τη στιγμή που ο ίδιος, όπως έχει δηλώσει, παραμένει ανεμβολίαστος και διαδίδει κατά καιρούς διάφορες απίθανες αντιεπιστημονικές θεωρίες. Τώρα κλείνει το μάτι στους αντιεμβολιαστές, με πρόσχημα την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους, όπως κι ο κ. Τσίπρας που από τη μια μιλάει υπέρ της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών και από την άλλη καταγγέλλει την κυβέρνηση για “βούρδουλα”. Θα μιλούσαμε για τρικυμία, αν δεν επρόκειτο για καθαρή κοροϊδία όσων έχουν μείνει να τους ακούνε».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v