Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φως στις συνθήκες θανάτου του Σ. Βαλυράκη ζητούν βουλευτές του ΚΙΝΑΛ

Συζητήθηκε σήμερα ερώτηση των Αν. Λοβέρδου και Β. Κεγκέρογλου. «Χρειάζεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία, δεν είναι μια απλή υπόθεση» σημείωσε ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης.

Φως στις συνθήκες θανάτου του Σ. Βαλυράκη ζητούν βουλευτές του ΚΙΝΑΛ

Για καθυστερήσεις στην διερεύνηση των συνθηκών θανάτου του Σήφη Βαλυράκη κάνουν λόγο οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος και Βασίλης Κεγκέρογλου. Μιλώντας στη Βουλή σημείωσαν πως πρέπει η ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας να διατάξει πειθαρχικό έλεγχο για το κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος που έχει αναλάβει την υπόθεση.

«Το ενδιαφέρον για τη διαλεύκανση της υπόθεσης είναι κοινό» σημείωσε από την πλευρά του ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης. Απαντώντας στους βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής τόνιζε πως «έχω πλήρη εμπιστοσύνη στα στελέχη του λιμενικού σώματος όπως έχω πλήρη εμπιστοσύνη και στη Δικαιοσύνη» και προσέθεσε «χρειάζεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία, δεν είναι μια απλή υπόθεση».

Από το Κίνημα Αλλαγής ο Βασίλης Κεγκέρογλου σημείωσε πως «έχουμε σημαντικές ενδείξεις ότι πρόκειται για το αποτέλεσμα όχι ενός ατυχήματος αλλά εγκληματικής ενέργειας» και προσέθεσε «από την αρχή κάποιοι ήθελαν να δημιουργήσουν την εικόνα ότι πρόκειται για ατύχημα».

Αναφερόμενος στον υπουργό ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε πως η απάντηση που έδωσε ήταν «για να ξεφύγουμε από το θέμα» και έθεσε το ερώτημα «είναι δυνατόν με αυτά τα στοιχεία να λέτε ότι όλα πάνε καλά;».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v