Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ: Παραδοχή Μητσοτάκη ότι η βίαιη απολιγνιτοποίηση έφερε τα σημερινά αδιέξοδα

«Οι πολίτες ξέρουν: Οι υπέρογκοι λογαριασμοί στο ρεύμα έχουν την υπογραφή Μητσοτάκη, πλέον το παραδέχεται και ο ίδιος», τονίζει η Κουμουνδούρου.

ΣΥΡΙΖΑ: Παραδοχή Μητσοτάκη ότι η βίαιη απολιγνιτοποίηση έφερε τα σημερινά αδιέξοδα

Ο κ. Μητσοτάκης σήμερα στην Κοζάνη παραδέχτηκε αυτό που ξέρει όλη η χώρα: ότι οι εγκληματικές επιλογές του με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και τη βίαιη και χωρίς σχέδιο απολιγνιτοποίηση οδήγησε στα σημερινά αδιέξοδα, σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. 

«Αφού πολλαπλασίασε την εξάρτηση της χώρας από το φυσικό αέριο και άφησε τα γαλάζια golden boys της ΔΕΗ να στήνουν παιχνίδια κερδοσκοπίας, τώρα τρέχει να αυξήσει την παραγωγή ρεύματος από λιγνίτη.

Οι πολίτες ξέρουν: Οι υπέρογκοι λογαριασμοί στο ρεύμα έχουν την υπογραφή Μητσοτάκη, πλέον το παραδέχεται και ο ίδιος», καταλήγει η Κουμουνδούρου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο