Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: To Facebook κατέβασε βίντεο, η κυβέρνηση απαγορεύει την κριτική

«Κατάφερε σε λίγη ώρα να συγκεντρώσει εκατοντάδες θετικές αντιδράσεις στην επίσημη σελίδα στο Facebook, αλλά όπως φαίνεται, ενόχλησε τους "ρυθμιστές" της Πλατφόρμας στα γραφεία γνωστής εταιρείας στην Οδό Πειραιώς», καταγγέλλει. Ολο το βίντεο.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: To Facebook κατέβασε βίντεο, η κυβέρνηση απαγορεύει την κριτική

«Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να πει ένα "μεγάλο ευχαριστώ" στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη για τη διαφθορά, την εξαπάτηση, την ακρίβεια και συνολικά για τη ληστεία που συμβαίνει στη χώρα. Όπως φαίνεται, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη απεχθάνεται την κριτική και την αποκλείει με κάθε τρόπο».

Τα παραπάνω αναφέρει ανακοίνωση-καταγγελία της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ότι το Facebook κατέβασε βίντεό της επειδή έκανε κριτική στην κυβέρνηση.

«Το "επίμαχο" βίντεο που κατάφερε σε λίγη ώρα να συγκεντρώσει εκατοντάδες θετικές αντιδράσεις στην επίσημη σελίδα της Οργάνωσης στο Facebook, όπως φαίνεται, ενόχλησε τους "ρυθμιστές" της Πλατφόρμας στα γραφεία γνωστής εταιρείας στην Οδό Πειραιώς, η οποία έχει αναπτύξει στενή συνεργασία με τη ΝΔ, με αποτέλεσμα να λογοκριθεί χωρίς κάποια πρότερη ειδοποίηση», προσθέτει.

«Το καθεστώς Μητσοτάκη μπροστά στην κατάρρευσή του δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει κάθε αυταρχικό μέσο. Κατρακυλά στον αντιδημοκρατικό κατήφορο που έχει ήδη μπει».

Δείτε το βίντεο





...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v