Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση εμπλέκει στις υποκλοπές Αρμενίους, Ουκρανούς και Κινέζους

Ο παραιτηθείς και ο νέος διοικητής της ΕΥΠ να δώσουν εξηγήσεις στη Βουλή την προσεχή εβδομάδα. «Επικίνδυνη» η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη.

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση εμπλέκει στις υποκλοπές Αρμενίους, Ουκρανούς και Κινέζους

Με σκληρή γλώσσα σχολίασε κυβερνητικές διαρροές το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, ζητώντας ακόμα και την έκτακτη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, παρά τη διακοπή των λειτουργιών του Κοινοβουλίου λόγω διακοπών. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τονίζεται:

“Συνεχίζεται η άθλια προπαγάνδα από την Κυβέρνηση της ΝΔ σε βάρος των δημοκρατικών θεσμών. Ενώ η Εισαγγελέας επικαλείται το νόμο για το απόρρητο της διαδικασίας, η Κυβέρνηση διαρρέει πληροφορίες για Αρμενίους, Ουκρανούς και Κινέζους. Τους διαψεύδει ο πρέσβης της Αρμενίας αλλά συνεχίζουν να χρησιμοποιούν σκοτεινές και παρακρατικές μεθόδους.

Ζητάμε οι αρμόδιοι Υπουργοί, ο κ. Κοντολέων και ο νέος Διοικητής της ΕΥΠ κ.Δεμίρης να προσέλθουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας την επόμενη εβδομάδα και να πουν όλη την αλήθεια. Καλούμε την ελληνική Δικαιοσύνη να ερευνήσει άμεσα όλες τις αποκαλύψεις. Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει όλη την αλήθεια.

Αποδεικνύεται στην πράξη ότι η Κυβέρνηση των Άριστων του κ. Μητσοτάκη είναι μια κυβέρνηση επικίνδυνη.
Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα εγγυηθεί την εύρυθμη λειτουργία της Δημοκρατίας. Δεν θα εργαλειοποιήσει με επικοινωνιακούς όρους θέματα που αφορούν τον πυρήνα της λειτουργίας του πολιτεύματος, όπως κάνει η ΝΔ και όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. Όλα στο φως”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v