Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γ. Οικονόμου: Ανερμάτιστη η παρουσία Τσίπρα στη ΔΕΘ

«Κρεσέντο ακατάσχετης παροχολογίας» χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τα όσα εξήγγειλε στη ΔΕΘ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. «Αερολογίες, μυθεύματα, πειραματισμός, ανευθυνότητα».

Γ. Οικονόμου: Ανερμάτιστη η παρουσία Τσίπρα στη ΔΕΘ

Σε απαξιωτικούς τόνους σχολίασε τη συνέντευξη τύπου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. Αναλυτικά το σχόλιό του:

«Το κρεσέντο ακατάσχετης παροχολογίας, που ξεκίνησε χθες, κορυφώθηκε με τη σημερινή τρικυμιώδη παρουσία του κ. Τσίπρα. Στο τέλος του διημέρου κανείς πολίτης δεν πήρε πειστική απάντηση για τα φλέγοντα ζητήματα που τον απασχολούν, αφού ο κ. Τσίπρας επιδόθηκε σε υποσχέσεις προς όλους, χωρίς στοιχεία και τεκμηρίωση. Πολύ περισσότερο όταν τον βαρύνει ένα ιστορικό αποτυχίας τόσο κραυγαλέο, που κανείς δεν μπορεί να το παραβλέψει. Παρότι επιχείρησε να δικαιολογήσει την περιορισμένη απήχησή του, λέγοντας ότι δεν εμπιστεύεται τις δημοσκοπήσεις, η συνολική ανερμάτιστη παρουσία του αρκεί για να εξηγηθεί το γιατί η
κοινωνία δεν τον εμπιστεύεται. Τελικά, το μόνο που κατάφερε είναι να δημιουργήσει ακόμα περισσότερα ερωτήματα για το αν προσωπικά αντιλαμβάνεται τις δραματικές επιπτώσεις των όσων υπόσχεται χωρίς μέτρο και σύνεση. Όλοι, πάντως, κατανοούν ότι ο κ. Τσίπρας μπορεί να υπόσχεται τα πάντα, χωρίς κόστος, αφού δεν θα κληθεί να τα εφαρμόσει. Η διεθνής πραγματικότητα και το μέγεθος των προκλήσεων επιβάλλουν σταθερότητα, συνέπεια και συνέχεια. Όχι αερολογίες και μυθεύματα, όχι πειραματισμούς, όχι ανευθυνότητα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v