Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διαταγή Ντογιάκου να ερευνηθούν οι παραγραφές στο σκάνδαλο Siemens

Θα διερευνηθεί το ενδεχόμενο, πρόσωπα τα οποία με οποιονδήποτε τρόπο είχαν συμμετοχή στους δικονομικούς χειρισμούς της υπόθεσης της Siemens να συνετέλεσαν ουσιαστικά στην παραγραφή των αξιόποινων πράξεων.

Διαταγή Ντογιάκου να ερευνηθούν οι παραγραφές στο σκάνδαλο Siemens

Άμεση είναι η παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου στην παραγραφή των αδικημάτων στην υπόθεση του σκανδάλου Siemens, που ταλάνιζε επί χρόνια τον πολιτικό και δικαστικό κόσμο.

Με αφορμή την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία κρίθηκε ότι στην υπόθεση σκανδάλου Siemens μεγάλος αριθμός των επιμέρους αξιόποινων πράξεων έχουν υποπέσει σε παραγραφή, ο κ. Ντογιάκος παρήγγειλε σε αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου να διενεργήσει προσωπικά προκαταρκτική εξέταση.

Αντικείμενο της προκαταρκτικής έρευνας είναι να διερευνηθεί το ενδεχόμενο, πρόσωπα τα οποία με οποιονδήποτε τρόπο και οποιαδήποτε ιδιότητα είχαν συμμετοχή στους δικονομικούς χειρισμούς της υπόθεσης της Siemens να συνετέλεσαν ουσιαστικά στην παραγραφή των αξιόποινων πράξεων, με δικές τους, ποινικού χαρακτήρα, ενέργειες ή παραλείψεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v