Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βαρβιτσιώτης: Η Ελλάδα είναι προσηλωμένη στην υπεράσπιση των ευρωπαϊκών αξιών

«Η Ελλάδα είναι προσηλωμένη στην υπεράσπιση των ευρωπαϊκών αξιών, της διαφάνειας, της ανεξαρτησίας των ΜΜΕ και του Κράτους Δικαίου» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Μ. Βαρβιτσιώτης.

Βαρβιτσιώτης: Η Ελλάδα είναι προσηλωμένη στην υπεράσπιση των ευρωπαϊκών αξιών

Τη σταθερή προσήλωση της χώρας μας στην υπεράσπιση των ευρωπαϊκών αξιών, της διαφάνειας, της ανεξαρτησίας των ΜΜΕ και του κράτους δικαίου, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή του, κατά τη σημερινή συνάντησή του στο υπουργείο Εξωτερικών με την αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις Αξίες και τη Διαφάνεια Βιέρα Γιούροβα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, έγινε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα αποτελέσματα της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης, την προσαρμογή της νομοθεσίας ενόψει ευρωεκλογών, την Ευρωπαϊκή Πράξη για την Ελευθερία των Μέσων Ενημέρωσης (European Media Freedom Act) και γενικότερα τα θέματα Κράτους Δικαίου.

«Είχα τη χαρά να υποδεχτώ σήμερα στο υπουργείο Εξωτερικών την Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδια για τις Αξίες και τη Διαφάνεια, Βιέρα Γιούροβα. Η Ελλάδα είναι προσηλωμένη στην υπεράσπιση των ευρωπαϊκών αξιών, της διαφάνειας, της ανεξαρτησίας των ΜΜΕ και του Κράτους Δικαίου» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Μ. Βαρβιτσιώτης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v