Γ. Βαρουφάκης για «απόλυση» Πάτση: Τον κ. Μητσοτάκη ποιος θα τον απολύσει;

Πρώτοι μιλήσαμε για διαπλοκή κυβερνητικών κύκλων με τη χυδαία ψευτοαγορά των κόκκινων δανείων, δήλωσε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25. «Ο πρωθυπουργός απολύει ένα από τα χαμηλότερα στελέχη του για συμμετοχή στο αλισβερίσι». Τον κ. Μητσοτάκη, που είναι υπεύθυνος, να τον απολύσει ο ελληνικός λαός! καταλήγει.

Γ. Βαρουφάκης για «απόλυση» Πάτση: Τον κ. Μητσοτάκη ποιος θα τον απολύσει;

Την υπόθεση Ανδρέα Πάτση, που οδήγησε στη διαγραφή του βουλευτή από τη ΝΔ, σχολίασε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης:

«Το ΜέΡΑ25 ήμασταν οι πρώτοι που από τη στιγμή που ψηφίστηκε ο "Ηρακλής", αυτή η ψευτοαγορά των κόκκινων δανείων, μιλούσαμε για Μητσοτάκης Α.Ε.

Μιλήσαμε για διαπλοκή κυβερνητικών κύκλων και αυτής της χυδαίας αγοράς του ανθρώπινου πόνου, των σπιτιών, των μικρομάγαζων τα οποία κατέρρευσαν τα 13 χρόνια των μνημονίων.

Σήμερα, με την περίπτωση Πάτση, τι έχουμε; Τον πρωθυπουργό που απολύει ένα από τα χαμηλότερα στελέχη του για μια συμμετοχή σ' αυτό το αλισβερίσι. Τον κ. Μητσοτάκη, που είναι υπεύθυνος γι’ αυτή την αγορά του "Ηρακλή", μαζί με τον κοινωνικό του κύκλο, ποιος θα τον απολύσει; Ο ελληνικός λαός πρέπει να το κάνει».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v