Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΠΑΣΟΚ: «Απαντήστε, κ. Μητσοτάκη, σαν πολλά "νόμιμα λάθη" δεν μαζεύονται;»

Δηκτικό σχόλιο με αφορμή δημοσίευμα για παρακολουθήσεις ακόμη και «μη αρεστών» υπουργών της κυβέρνησης.

ΠΑΣΟΚ: «Απαντήστε, κ. Μητσοτάκη, σαν πολλά νόμιμα λάθη δεν μαζεύονται;»

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σχολίασε δηκτικά το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» στο οποίο γίνεται λόγος για παγίδευση κινητών τηλεφώνων υπουργών της κυβέρνησης που δεν απολάμβαναν την εμπιστοσύνη του πρώην γραμματέα του γραφείου του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη: 

«Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να δώσει απαντήσεις. Σαν πολλά "νόμιμα λάθη" δεν μαζεύονται;» αναφέρει.

Όπως τονίζει η Χαριλάου Τρικούπη, προστίθεται «άλλη μια ψηφίδα στο συγκεντρωτικό και παρωχημένο μοντέλο με το οποίο ασκεί διακυβέρνηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το δήθεν επιτελικό κράτος αποδείχτηκε παρακράτος, που δεν διστάζει να προβαίνει σε παράνομες παρακολουθήσεις πολιτικών αντιπάλων και να αφήνει ελεύθερα τα στελέχη του να παίζουν κερδοσκοπικά παιχνίδια με τα funds σε βάρος δανειοληπτών».

Επίσης, επισημαίνει ότι «το απόρρητο δεν μπορεί να δημιουργεί ανεξέλεγκτες νησίδες στο κράτος υπεράνω του νόμου, κάτι που έγινε αντιληπτό από τις φερόμενες δηλώσεις της εισαγγελέα της ΕΥΠ Βασιλικής Βλάχου, που έφτασε στο σημείο να πει ότι θα παρακολουθούσε και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, καταλήγει, παραμένει σταθερά προσηλωμένο στη θέση του να πέσει άπλετο φως, καθώς υποστηρίζει πως «όλα αυτά υπονομεύουν το δημόσιο συμφέρον και τους δημοκρατικούς θεσμούς». 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v