Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παναγιωτόπουλος: Στο τέλος όλοι θα μπούμε στη λίστα παρακολουθήσεων

«Δεν μπορώ να διαψεύσω αν ήταν σε παρακολούθηση ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ αφού δεν γνωρίζω», τόνισε ο υπουργός Αμυνας. Απάντηση στον Γ. Ραγκούση.

Παναγιωτόπουλος: Στο τέλος όλοι θα μπούμε στη λίστα παρακολουθήσεων

«Έτσι όπως πάει, στο τέλος θα είμαστε όλοι στις λίστες παρακολούθησης, αλλά δεν γνωρίζω αν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ παρακολουθήθηκε από την ΕΥΠ».

Αυτή την απάντηση έδωσε στη Βουλή ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, απαντώντας στη σχετική ερώτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννη Ραγκούση.

«Γνωρίζετε ή όχι ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων; Αν ναι, τι κάνατε για να το αποτρέψετε; Μήπως χρησιμοποιήσατε και το υλικό των παρακολουθήσεων; Οφείλετε να πάρετε θέση, διότι αφορά την εθνική ασφάλεια και τη δημοκρατία», είπε ο κ. Ραγκούσης.

«Ασφαλώς το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν έχει να κάνει τίποτα με αυτή την υπόθεση», απάντησε ο υπουργός σε σαφώς αμυντικό ύφος.

Και συνέχισε: «Μπορεί αύριο, δεν ξέρω, στο τέλος όλοι θα μπούμε σ' αυτή τη λίστα, να είναι και άλλα πρόσωπα, και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όχι από την ΕΥΠ, γενικώς σε παρακολούθηση. Τι να κάνουμε; Περιμένουμε το επόμενο τεύχος (σ.σ. του Documento) να δούμε το επόμενο κομμάτι της λίστας, να σχολιάσουμε και επ' αυτού.

Τι να διαψεύσω για τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ; Αφού δεν γνωρίζω».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v