Καϊλή: Μηνύει Πολωνό ευρωβουλευτή που λέει ότι την πλήρωνε η Μόσχα

Προσφυγή της προφυλακισμένης ευρωβουλευτή κατά του Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι για συκοφαντική δυσφήμιση προανήγγειλε ο συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Καϊλή: Μηνύει Πολωνό ευρωβουλευτή που λέει ότι την πλήρωνε η Μόσχα

Η προφυλακισμένη για την εμπλοκή της στο Qatargate Εύα Καϊλή θα προσφύγει κατά του Πολωνού ευρωβουλευτή Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι για συκοφαντική δυσφήμιση, γνωστοποίησε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Ο Πολωνός ευρωβουλευτής Βόλσκι δημόσια δυσφημεί την κυρία Εύα Καϊλή ότι παρακολουθείτο από μυστικές υπηρεσίες δυο κρατών-μελών της ΕΕ για έμμισθες σχέσεις με τη Μόσχα», δήλωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Εύας Καϊλή, κάνοντας λόγο για νέα «βόμβα ψεύδους» που «συνταράσσει» το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, μεταδίδει το skai.gr.

Τα ανωτέρω είναι ψευδή, συκοφαντικά και πλήττουν βάναυσα την προσωπικότητα της κυρίας Καϊλή, αναφέρει η ανακοίνωση του Μ. Δημητρακόπουλου. «Η κ. Εύα Καϊλή θα προσφύγει ενώπιον της Δικαιοσύνης κατά του ανωτέρω».

 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του δικηγόρου της προφυλακισμένης ευρωβουλευτή, «μετά το εκκωφαντικό φιάσκο με τα πλαστά στοιχεία, που δήθεν εμφάνιζαν τραπεζικά εμβάσματα του Κατάρ σε προσωπικούς λογαριασμούς της Εύας Καλή στον Παναμά, νέα βόμβα ψεύδους συνταράσσει το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο!



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v