Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ για αθώωση Κρέτσου: Ούτε «βοσκοτόπια» ούτε εύνοια στον κ. Καλογρίτσα

«Το μόνο που έμεινε πια στον κ. Μητσοτάκη είναι η συμμαχία με τον άλλοτε συνεργάτη του κ. Θεοδωρικάκου και τον δικηγόρο του κ. Λοβέρδο, να κατασκευάζουν συκοφαντίες κατά του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ως φθηνό αντιπερισπασμό από την εκτροπή των υποκλοπών», σχολιάζει η Κουμουνδούρου.

ΣΥΡΙΖΑ για αθώωση Κρέτσου: Ούτε «βοσκοτόπια» ούτε εύνοια στον κ. Καλογρίτσα

«Την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης μιλούσε από το βήμα της Βουλής για «στημένο διαγωνισμό» σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες, ο Λευτέρης Κρέτσος αθωώθηκε ομόφωνα, όπως και πέντε μέλη της επιτροπής αξιολόγησης του διαγωνισμού», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ούτε «βοσκοτόπια» λοιπόν ούτε «εύνοια» προς τον κ. Καλογρίτσα με την βούλα της Δικαιοσύνης. Όλα ψέματα!

Το μόνο που έμεινε πια στον κ. Μητσοτάκη είναι η συμμαχία με τον άλλοτε συνεργάτη του κ. Θεοδωρικάκου και τον δικηγόρο του κ. Λοβέρδο, να κατασκευάζουν συκοφαντίες κατά του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ως φθηνό αντιπερισπασμό από την εκτροπή των υποκλοπών.

Αποδεικνύεται πλέον ότι όλα στήθηκαν, προκειμένου να εκδικηθούν τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ επειδή για πρώτη φορά μπήκαν χρήματα στο δημόσιο ταμείο από την χρήση των δημοσίων συχνοτήτων.

Το ερώτημα είναι ένα: Θα βρει το θάρρος ο κ. Μητσοτάκης να ζητήσει συγγνώμη για τις συκοφαντίες που εξαπολύει εδώ και εφτά χρόνια και επανέλαβε ακόμη και σήμερα από το βήμα της Βουλής;», καταλήγει η ανακοίνωση. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v