Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΝΔ: Ακραία σεξιστική επίθεση και σωματική βία κατά Καραμανλή από Βαρεμένο

Το επεισόδιο μεταξύ του Γ. Βαρεμένου και της Αν. Καραμανλή στηλιτεύει με ανακοίνωσή της η ΝΔ. «Πρωτόγνωρη επίθεση που θύμισε αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής». Το βίντεο και η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ.

ΝΔ: Ακραία σεξιστική επίθεση και σωματική βία κατά Καραμανλή από Βαρεμένο

«Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπερβεί κάθε όριο αθλιότητας. Ο κ. Βαρεμένος, σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ σε μια ακραία σεξιστική επίθεση, άσκησε σωματική βία κατά της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Καραμανλή!», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία

Οπως αναφέρει η ΝΔ, «ο κ. Βαρεμένος άρπαξε χαρτί από τα χέρια της κ. Καραμανλή on air και το πέταξε, φωνάζοντας απειλητικά. Η πρωτόγνωρη επίθεση που θύμισε αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, αποτελεί ντροπή για τον πολιτικό μας πολιτισμό και το πολιτικό μας σύστημα και εντάσσεται στο τοξικό κλίμα που καλλιεργούν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ.Τσίπρας.

Αναμένουμε και την ανακοίνωση καταδίκης του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ».

Το περιστατικό  

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Βαρεμένος αντέδρασε με απαράδεκτο τρόπο σε μια απαράδεκτη πρόκληση

«Η σημερινή ημέρα είναι βαριά φορτισμένη, καθώς αποχαιρετούμε τα παλικάρια μας, της Πολεμικής Αεροπορίας, που έφυγαν την ώρα του καθήκοντος», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οπως αναφέρει, «ο κ. Βαρεμένος αντέδρασε με απαράδεκτο τρόπο σε μια απαράδεκτη, όμως, πρόκληση. Και ζήτησε αμέσως συγνώμη γι' αυτό.

Αναμένουμε πότε και η βουλευτής της ΝΔ, κα Καραμανλή, θα ζητήσει μια συγνώμη για την επιλογή της να αποκομίσει πολιτική υπεραξία, ακόμη και σε μια στιγμή εθνικού πένθους και βαθιάς θλίψης.

Σε μια στιγμή, δηλαδή, που όλους μας ενώνει, η κα Καραμανλή προτίμησε την πολιτική καπηλεία μιας τραγωδίας. Κρίμα!», καταλήγει. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v