Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Να σωθούν οι θέσεις εργασίας στην τράπεζα Όλυμπος

Ζητά παρέμβαση της κυβέρνησης. "Οφείλει να φροντίσει, ώστε η Εθνική Τράπεζα να διασφαλίσει εκτός από τις καταθέσεις, καθώς σε αυτήν μεταβιβάζονται κατόπιν απόφασης της ΤτΕ, και τις θέσεις εργασίας της συνεταιριστικής τράπεζας", αναφέρει ανακοίνωση.

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Να σωθούν οι θέσεις εργασίας στην τράπεζα Όλυμπος

«Η άρση της άδειας της Συνεταιριστικής Τράπεζας “Όλυμπος”, αποτελεί αναμφίβολα αρνητική εξέλιξη», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Συνεχίζοντας επισημαίνει πως: « Ιδιαίτερα για τις ευαίσθητες και με πολλά προβλήματα περιοχές της Δράμας και του Έβρου, που είναι αντιμέτωπες με ένα νέο κύμα ανεργίας.

Η κυβέρνηση έχει επιμελώς φροντίσει τα συμφέροντα των τραπεζών, επιτρέποντάς τους να κερδοσκοπούν από το άνοιγμα της ψαλίδας μεταξύ των επιτοκίων καταθέσεων και δανεισμού.

Οφείλει έστω αυτή τη φορά και μάλιστα άμεσα να φροντίσει, ώστε η Εθνική Τράπεζα να διασφαλίσει εκτός από τις καταθέσεις, καθώς σε αυτήν μεταβιβάζονται κατόπιν απόφασης της Τράπεζας της Ελλάδος, και τις θέσεις εργασίας της “Όλυμπος”.

Μόνο με αυτό τον τρόπο, οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, αλλά και η ευρύτερη περιοχή δεν θα υποστούν τις επιπτώσεις της ανεργίας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v