Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Debate Τσαπανίδου- Οικονόμου: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει νόμο που θα προστατεύει την πρώτη κατοικία

"Εμείς ζητάμε η κυβέρνηση να αναστείλει τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας μέχρι τις εκλογές ώστε να προστατευθούν τα ευάλωτα νοικοκυριά", σημείωσε η Πόπη Τσαπανίδου. Οικονόμου: γιατί λέμε στους νέους να ψηφίσουν τη ΝΔ.

Debate Τσαπανίδου- Οικονόμου: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει νόμο που θα προστατεύει την πρώτη κατοικία

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε προστατεύσει την πρώτη κατοικία και αυτό το ξέρουν οι πολίτες και το παραδέχθηκε ο πρωθυπουργός στην Βουλή, ανέφερε η Πόπη Τσαπανίδου στην πρώτη της τηλεοπτική αντιπαράθεση με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου στην ΕΡΤ.

Ακολούθως υποστήριξε: «Ο πτωχευτικός νόμος της ΝΔ άλλαξε το πεδίο ώστε να μην υποχρεώνονται οι τράπεζες και τα funds σε διακανονισμό με τους ιδιοκτήτες. Εμείς ζητάμε η κυβέρνηση να αναστείλει τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας μέχρι τις εκλογές ώστε να προστατευθούν τα ευάλωτα νοικοκυριά που έχουν μεγάλη ανάγκη. Αμέσως μετά ο ΣΥΡΙΖΑ θα θεσπίσει νόμο που θα προστατεύει την πρώτη κατοικία και θα προβλέπει διαπραγμάτευση και δικαστική προστασία του δανειολήπτη».

Οικονόμου: Να γιατί λέμε στους νέους να ψηφίσουν τη ΝΔ

Απαντώντας στο ερώτημα «γιατί να ψηφίσει ένας 17χρονος τη ΝΔ» ο κ.Οικονόμου απάντησε μεταξύ άλλων:

«Γιατί λέμε ότι αξίζει να δικαιούται να ζει σε μια ευημερούσα χώρα να διεκδικήσει να ζήσει όπως προσδοκά αυτός και οι γονείς του. Αυτό προσπαθεί να κάνει η ΝΔ για τη νέα γενιά σε όλα τα επίπεδα όπως στην Παιδεία αποδίδοντας δωμάτια στις εστίες και βιβλιοθήκες στους φοιτητές. Λέμε να δίνεται η δυνατότητα να συνδέεται το πανεπιστήμιο με τα ξένα πανεπιστήμια, λέμε να φέρουμε το κράτος πιο κοντά στην τεχνολογία και να φέρουμε επενδύσεις, λέμε να φροντίζουμε να βρίσκει σπίτι η νέα γενιά, λέμε να ζει σε μια πατρίδα πρωταγωνιστή. Γιαυτό του λέμε να ψηφίσει ΝΔ».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v