Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μητσοτάκης: Ευτράπελα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ

«Όπως στρώνεις, κοιμάσαι. Ας λύσουν τα εσωτερικά τους, ας αναλογιστούν ποιοι είναι αυτοί που ανήγαγαν τον "πολακισμό" σε κεντρική γραμμή του κόμματος», σχολίασε ο πρωθυπουργός.

Μητσοτάκης: Ευτράπελα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ

Στο Μενίδι βρέθηκε σήμερα (28/2) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θέλησε να τοποθετηθεί και στο θέμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε όπως είπε «στα ευτράπελα» που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον ΣΥΡΙΖΑ. «Όπως στρώνεις, κοιμάσαι. Ας λύσουν τα εσωτερικά τους, ας αναλογιστούν ποιοι είναι αυτοί που ανήγαγαν τον "πολακισμό" σε κεντρική γραμμή του κόμματος», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Από εκεί και πέρα ας αφήσουν εμάς να κάνουμε τη δουλειά μας. Να μιλάμε για το μέλλον, να αποφεύγουμε την τοξικότητα και να σκύβουμε με σεβασμό και κατανόηση στα προβλήματα της κοινωνίας. Μην έχετε αμφιβολία, στις εκλογές θα πετύχουμε και θα ξεπεράσουμε τους στόχους μας», τόνισε.

O πρωθυπουργός συνέχισε λέγοντας: Εδώ για τις Αχαρνές και το Μενίδι, έχω υψηλούς στόχους για τα εκλογικά μας ποσοστά. Μπορούμε να πάμε πολύ καλύτερα, αλλά για να γίνει αυτό χρειάζομαι τη βοήθεια όλων σας. Δε θέλω σε καμία περίπτωση να υπάρξει ούτε η παραμικρή υπόνοια αλαζονείας και αυταρέσκειας. Οι εκλογές κερδίζονται ψήφο-ψήφο, κερδίζονται στο πεζοδρόμιο, στα καφενεία, στα ΚΑΠΗ, πόρτα-πόρτα.

Έτσι έχουμε μάθει να κάνουμε εκλογές, έτσι θα κάνουμε εκλογές τώρα. Ξέρετε να κάνετε εκλογές, δώστε μας τη δυνατότητα να εξακολουθούμε να πηγαίνουμε τον τόπο μπροστά. Να κρατάμε σταθερά το πηδάλιο της χώρας. Να ξέρετε, όλες και όλοι, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς, να έχουν όλες και όλοι δικαίωμα στην προκοπή. Θα πετύχουμε το στόχο μας και με το παραπάνω, θα είμαστε αυτοδύναμοι διότι αυτό χρειάζεται σήμερα η χώρα για να μπορούμε να έχουμε μια ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v