Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ν. Ανδρουλάκης: Στη σκέψη όλων μας ένα τεράστιο «γιατί»

Στον τόπο της τραγωδίας στα Τέμπη, όπου συνέβη το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. «Γιατί, ενώ υπάρχουν οι τεχνικές δυνατότητες, να κρέμονται τόσες ζωές από ένα ανθρώπινο χέρι;»

Ν. Ανδρουλάκης: Στη σκέψη όλων μας ένα τεράστιο «γιατί»

Τον τόπο της τραγωδίας στα Τέμπη, όπου συνέβη το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα, επισκέφτηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, επιστρέφοντας από τις Βρυξέλλες μέσω Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης ενημερώθηκε για το δυστύχημα από τους υπεύθυνους του Πυροσβεστικού Σώματος, είδε τα συντρίμμια και δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, που έχασαν με τόσο άδικο τρόπο τη ζωή τους, και να ευχηθώ γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες. Η πατρίδα μας βιώνει μια ανείπωτη τραγωδία και στη σκέψη όλων μας υπάρχει ένα τεράστιο "γιατί". Γιατί, ενώ υπάρχουν οι τεχνικές δυνατότητες τώρα και πολλά χρόνια, να κρέμονται τόσες ζωές από ένα ανθρώπινο χέρι;».

Αμέσως μετά ο κ. Ανδρουλάκης αναχώρησε για το Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής συνόδευαν ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος, η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Ευαγγελία Λιακούλη και ο υπεύθυνος του τομέα υποδομών και μεταφορών Χρήστος Γκόγκας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v