Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΝΔ: Καταδικάστηκε δεύτερος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ κι αυτοί πανηγυρίζουν

Πώς διαβάζει το κυβερνών κόμμα την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για Παπαγγελόπουλο-Τουλουπάκη και κυρίως πώς διαβάζει την... ανάγνωση ΣΥΡΙΖΑ: «Κρίνουν ξανά την απόφαση α λα καρτ αποδεικνύοντας πώς αντιλαμβάνονται το κράτος δικαίου...»

ΝΔ: Καταδικάστηκε δεύτερος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ κι αυτοί πανηγυρίζουν

Με αφορμή την έκδοση της απόφασης του Ειδικού Δικαστηρίου για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου-Τουλουπάκη, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Δεν έχουμε καμία πρόθεση να μπούμε σε πολιτική αντιπαράθεση αυτή την ώρα, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστη την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου. Τη στιγμή που ένας δεύτερος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τον στενότερο συνεργάτη του κ. Τσίπρα Ν. Παππά, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης κ. Παπαγγελόπουλος, καταδικάζεται κι αυτός με το βαρύτατο αδίκημα για ένα δημόσιο λειτουργό, αυτό της παράβασης καθήκοντος, ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζει για την αθώωση της κας Τουλουπάκη! Κρίνει, δηλαδή, ξανά την απόφαση α λα καρτ και δεν βρίσκει να πει μια κουβέντα για την καταδίκη και δεύτερου υπουργού του, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πώς αντιλαμβάνεται το κράτος δικαίου. Τα υπόλοιπα στην ώρα τους».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v