Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παραίτηση του υφ. Μεταφορών Μ. Παπαδόπουλου ζητά η Ολγα Γεροβασίλη

Από το βήμα της Βουλής χαρακτήριζε «μικροπολιτική» τις καταγγελίες για την ασφάλεια στα τρένα.

Παραίτηση του υφ. Μεταφορών Μ. Παπαδόπουλου ζητά η Ολγα Γεροβασίλη

Δεν ήταν μόνο ο παραιτηθείς υπουργός Μεταφορών-Υποδομών Κώστας Καραμανλής που διαβεβαίωνε από το βήμα της Βουλής για την «ασφάλεια στα τρένα» και ζητούσε από την αντιπολίτευση να ανακαλέσει τις καταγγελίες περί του αντιθέτου.

Στην ίδια γραμμή είχε κινηθεί και ο υφυπουργός του, Μιχάλης Παπαδόπουλος (φωτ.): «Δεν μπορεί να αφήνουμε να ακούγονται στην αίθουσα του κοινοβουλίου πράγματα που δεν ισχύουν. Κάνετε μικροπολιτική για να δημιουργήσετε εντυπώσεις, εγώ δεν θα σας αφήσω να το κάνετε», είχε απαντήσει το καλοκαίρι στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, ο οποίος κατέθεσε στη Βουλή έγγραφα και φωτογραφίες για σοβαρά προβλήματα ασφαλείας στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Το σχετικό video κυκλοφορεί ήδη στο Διαδίκτυο, ενώ η γραμματέας της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη ζητά πλέον την παραίτηση (και) του υφυπουργού.

«Oι αρμόδιοι επί τετραετία -και ακόμη εν ενεργεία- υφυπουργοί του κ. Καραμανλή τι κάνουν; Ο κ. Παπαδόπουλος, υφυπουργός αρμόδιος για τα θέματα Μεταφορών, πού βρίσκεται; Θυμίζω ότι ο κ. Παπαδόπουλος, προ λίγων μηνών, αντιδρούσε με τον ίδιο αυτάρεσκο τρόπο αναφορικά με τα θέματα ασφάλειας στα τρένα προς τον βουλευτή μας τον κ. Μεϊκόπουλο σε συζήτηση επίκαιρης ερώτησης. Έλεγε ότι κάνετε μικροπολιτική και ότι οι συνδικαλιστές λένε ψέματα!», είπε, στο Mega, η Ολγα Γεροβασίλη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v