Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τσαπανίδου: Ποιος υπουργός ζήτησε την παράνομη μετάταξη του μοιραίου σταθμάρχη;

«Αντί για "αριστεία", ο Κυρ. Μητσοτάκης κυβερνά με όλες τις παθογένειες της ΝΔ: με ρουσφέτια, με ημέτερους, με απευθείας αναθέσεις, κομματικό στρατό μετακλητών και ευνοιοκρατία», σχολιάζει η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Τσαπανίδου: Ποιος υπουργός ζήτησε την παράνομη μετάταξη του μοιραίου σταθμάρχη;

«Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει την υποκρισία για την τραγωδία των Τεμπών, ισχυριζόμενος πως θα δώσει "μάχη για να ξεριζωθεί κάθε νησίδα του παλιού αναχρονιστικού κράτους"», υπογραμμίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου, μετά τις σχετικές δηλώσεις του πρωθυπουργού

«Μόνο», συνεχίζει η κ. Τσαπανίδου, «που o ίδιος συμβολίζει το παλιό αναχρονιστικό κράτος περισσότερο από κάθε άλλον. Εκπρόσωπος μιας πολιτικής οικογένειας που βρίσκεται σε θέσεις εξουσίας από τη δεκαετία του '60 και επικεφαλής μιας κυβέρνησης που δεν ανέλαβε χθες, αλλά κυβερνά εδώ και τέσσερα ολόκληρα χρόνια.

Και αντί για "αριστεία", κυβερνά με όλες τις παθογένειες της ΝΔ: με ρουσφέτια, με ημέτερους, με απευθείας αναθέσεις, κομματικό στρατό μετακλητών και ευνοιοκρατία.

Αν ωστόσο ισχύει το όψιμο ενδιαφέρον του για καταπολέμηση του πελατειακού κράτους, ας κάνει την αρχή με μία ειλικρινή παραδοχή για το ποιος υπουργός του ζήτησε την παράνομη μετάταξη του μοιραίου σταθμάρχη, την οποία έσπευσε εκ των υστέρων να "νομιμοποιήσει" με υπουργική του απόφαση ο κρυπτόμενος κ. Καραμανλής».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v