Παππάς: Ο συνεργάτης του Κ. Καραμανλή, κ. Ντογιάκος, είχε μελετήσει τα εξώδικα των εργαζόμενων;

«Τηλεδιοίκηση σημαίνει διοίκηση από απόσταση. Δεν υπάρχει στη Λάρισα. Εάν εσείς ανακαλέσετε τη χρήση του όρου "τηλεδιοίκηση", ανακαλώ κι εγώ τη δήλωσή μου για εσάς», η απάντηση στον Γεραπετρίτη.

Παππάς: Ο συνεργάτης του Κ. Καραμανλή, κ. Ντογιάκος, είχε μελετήσει τα εξώδικα των εργαζόμενων;

«Κύριε Καραμανλή, ο πρωθυπουργός γνώριζε για τα εξώδικα και για τις καταγγελίες των εργαζομένων που προειδοποιούσαν για δυστύχημα; Ο γιος του κ. Ντογιάκου, που ήταν συνεργάτης σας, επεξεργάστηκε τα εξώδικα; Σας συνέστησε να τα αγνοήσετε; Τι σας είπε;».

Με αυτή τη φράση απευθύνθηκε στον πρώην υπουργό Μεταφορών ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Παππάς, ενώ τον ρώτησε «πόσες φορές εσείς συναντήσατε τους εκπροσώπους των εργαζόμενων μετά τις προειδοποιήσεις τους;».

Για το αίτημα του κ. Γεραπετρίτη προς τον κ. Παππά να του ζητήσει «συγγνώμη» επειδή τον κατηγόρησε για «ψέματα», ο βουλευτής τόνισε:

«Τηλεδιοίκηση σημαίνει διοίκηση από απόσταση. Δεν υπάρχει στη Λάρισα. Εάν εσείς ανακαλέσετε τη χρήση του όρου "τηλεδιοίκηση", ανακαλώ κι εγώ τη δήλωσή μου για εσάς.

Αυτό που υπάρχει στον σταθμό της Λάρισας είναι το τοπικό σύστημα ελέγχου, δηλαδή το ταμπλό που ελέγχει είσοδο-έξοδο των τρένων στον σταθμό της Λάρισας για λίγα χλμ. βορείως και νοτίως. Δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v