Π. Τσαπανίδου: Στις 21 Μαΐου βάζουμε τέλος στα σχέδια ιδιωτικοποίησης του νερού

«Όσες ανακοινώσεις και αν βγάλει η Νέα Δημοκρατία με fake news, οι πολίτες θυμούνται τι είχε προαναγγείλει ο κ. Μητσοτάκης το 2018, βλέπουν τι κάνει σήμερα και βάζουν φρένο στα καταστροφικά του σχέδια», καταγγέλλει. Η αντίδραση ΝΔ

Π. Τσαπανίδου: Στις 21 Μαΐου βάζουμε τέλος στα σχέδια ιδιωτικοποίησης του νερού

«Χθες στη Θεσσαλονίκη, χιλιάδες άνθρωποι γέμισαν την πλατεία Αριστοτέλους στέλνοντας βροντερό μήνυμα στην κυβέρνηση, ότι το νερό δεν μπορεί να ιδιωτικοποιηθεί», τονίζει η Πόπη Τσαπανίδου.

«Όσες ανακοινώσεις και αν βγάλει η Νέα Δημοκρατία με fake news, οι πολίτες θυμούνται τι είχε προαναγγείλει ο κ. Μητσοτάκης το 2018, βλέπουν τι κάνει σήμερα και βάζουν φρένο στα καταστροφικά του σχέδια, φωνάζοντας "ως εδώ".

Στις 21 Μαΐου βάζουμε τέλος στα σχέδια ιδιωτικοποίησης του νερού και δημιουργούμε μαζί το αύριο που ονειρευόμαστε».

ΝΔ: Μέθοδοι Γκέμπελς

Στον ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν για το ζήτημα του νερού, να εφαρμόσουν τις μεθόδους του Γκέμπελς: πες, πες, στο τέλος κάτι μένει, απαντά η Νέα Δημοκρατία.

«Παρότι, δεν έχει τεθεί σε καμία περίπτωση ζήτημα ιδιωτικοποίησης του νερού και τα σχετικά fake news του ΣΥΡΙΖΑ έχουν διαψευστεί με τον πιο επίσημο και τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κα Τσαπανίδου επιμένει ακόμη και σήμερα στο ψέμα περί δήθεν ιδιωτικοποίησης.

Αυτό ξέρουν, αυτό κάνουν. Θα τους το ξαναπούμε λοιπόν: Το νερό ήταν, είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό! Ο κόσμος τους έχει μάθει αλλά αυτοί συνεχίζουν απτόητοι με γκεμπελικές "συνταγές"».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v