Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΜέΡΑ25: Τα τιμολόγια τηλεφωνίας και Ίντερνετ θα αυξηθούν μετά τις εκλογές

Το αίτημα για τιμαριθμική αναπροσαρμογή υπέρ των πολυεθνικών έγινε δεκτό, όχι όμως και υπέρ των μισθωτών: «Άλλο ένα παράδειγμα σοσιαλισμού για τους πλούσιους και ανεξέλεγκτου καπιταλισμού για όλους τους άλλους» από πλευράς ΝΔ.

ΜέΡΑ25: Τα τιμολόγια τηλεφωνίας και Ίντερνετ θα αυξηθούν μετά τις εκλογές

Σε σχόλιό του για την τιμαριθμική αναπροσαρμογή των τιμολογίων σε σταθερή και κινητή τηλεφωνία και ίντερνετ, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Έρικ-Μιλτιάδης Έντμαν αναφέρει πως τα τιμολόγια θα αυξηθούν μετά το πέρας των εκλογών, «μην τυχόν και θιγούν τα συμφέροντα της κυβέρνησης», όπως υποστηρίζει.

Ταυτοχρόνως, «όταν για τέσσερα χρόνια το ΜέΡΑ25 απαιτούσε την τιμαριθμική αναπροσαρμογή των κατώτατων μισθών, ούτως ώστε να μπορούν οι πολίτες να αντεπεξέλθουν στις οικονομικές τους ανάγκες - οι οποίες λόγω του πληθωρισμού καλπάζουν - η κυβέρνηση σφύριζε αδιάφορα. Φυσικά, μιας και μιλάμε για κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, το ίδιο αίτημα από τις πολυεθνικές της τηλεφωνίας έγινε δεκτό, σε άλλο ένα παράδειγμα σοσιαλισμού για τους πλούσιους και ανεξέλεγκτου καπιταλισμού για όλους τους άλλους».

Εν κατακλείδι, «η Μητσοτάκης ΑΕ ετοιμάζεται για άλλη μια τετραετία-πικνίκ για γύπες, τους οποίους δεν θέλει να ενοχλήσει κανείς στο γεύμα τους. Γι' αυτό, στην τετραετία που μας περιμένει χρειαζόμαστε τη δυνατή και ανένδοτη φωνή του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη στη Βουλή, να αποκαλύπτει τα ψέματα τους και να τους χαλάει τα σχέδια. Στις 25 ψηφίζουμε ΜέΡΑ25», καταλήγει ο εκπρόσωπος τύπου του ΜέΡΑ25.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v