Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χ. Τρικούπη: Ουδέν σχόλιο για την παραίτηση Τσίπρα

Χωρίς δήλωση και ο Ν.Ανδρουλάκης από τις Βρυξέλλες. “Πόρτες υποδοχής” του ΠΑΣΟΚ άνοιξε η Α.Διαμαντοπούλου.

Χ. Τρικούπη: Ουδέν σχόλιο για την παραίτηση Τσίπρα

Η Χ.Τρικούπη δεν έκανε κανένα σχόλιο για την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα διότι, σύμφωνα με πηγές της, “δεν ανακατευόμαστε στα εσωτερικά άλλων κομμάτων”.

Την ίδια τακτική ακολούθησε, και προσωπικά, ο Νίκος Ανδρουλάκης. Μάλιστα, την ώρα των έκτακτων δηλώσεων του κ.Τσίπρα από το Ζάππειο, το γραφείου τύπου του κόμματος διένειμε την “οικογενειακή φωτογραφία” των ηγετών των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, μετά την προσύνοδό τους στις Βρυξέλλες, με τον κ.Ανδρουλάκη στη δεύτερη σειρά και χωρίς, πλέον, τον κ.Τσίπρα στο ενσταντανέ.

Η εξέλιξη αυτή φέρνει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής να κάνει το ντεπούτο του ως πολιτικός αρχηγός στη Βουλή, στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, χωρίς τον βασικό του αντίπαλο στον λεγόμενο προοδευτικό χώρο.

Όπως δείχνουν τα πράγματα δε, θα παίζει χωρίς αντίπαλο για ένα διάστημα, μικρό ή μεγαλύτερο, μέχρι να αποσαφηνιστεί τι θα γίνει με τη διαδοχή του κ.Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ και στη θέση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Άνοιξε “πόρτες υποδοχής” η Α.Διαμαντοπούλου

Αυτό που δεν έκανε η Χ.Τρικούπη, πάντως, το επιχείρησε η Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία δεν ανήκει στο δυναμικό του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Με ανάρτησή της στα social media “άνοιξε τις πόρτες υποδοχής” του κόμματος διαβλέποντας “δυνατότητες προσέγγισης με ΣΥΡΙΖΑ” πλέον.

Κατά την ίδια:

“ΑΝ υπάρξει άλλος(η) αρχηγός ο Σύριζα μπαίνει σε δίνη ή ανασυγκρότησης ή διάσπασης.

Το ΠΑΣΟΚ ανοίγει πόρτες υποδοχής και έχει πλέον δυνατότητες προσέγγισης με ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Π/Θ χάνει αντίπαλο εύκολο γι αυτόν και κρίνεται μόνο για το έργο του! όχι για τον φόβο του ερχομού του άλλου”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v