Μητσοτάκης: Ο Δημήτρης Πτωχός είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση

Χαιρετισμός του πρωθυπουργού στην εκδήλωση για την υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού για την θέση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου. «Τα καλύτερα είναι μπροστά μας». Παρών και ο Αντώνης Σαμαράς.

Μητσοτάκης: Ο Δημήτρης Πτωχός είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση

Με ιδιαίτερη προσφώνηση στον «αγαπητό Πρόεδρο», τον «αγαπητό Αντώνη (Σαμαρά)» ξεκίνησε τον χαιρετισμό του ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση για την υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού για την θέση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε και ιδιαίτερες ευχαριστίες σε «έναν άξιο περιφερειάρχη, τον Παναγιώτη Νίκα, έναν άνθρωπο που έχει αφιερώσει τη ζωή του στην περιοχή και την τοπική αυτοδιοίκηση», πρόσωπο που είχε στηρίξει η ΝΔ στις προηγούμενες εκλογές και δεν θα είναι πάλι υποψήφιος.

«Είμαι εδώ για να ενθαρρύνω έναν νέο άξιο στέλεχος, τον Δημήτρη Πτωχό που θα είναι ο επόμενος περιφερειάρχης Πελοποννήσου», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και σημείωσε: «Αν πράγματι έχει κάποια σημασία η παραταξιακή στήριξη ενός αιρετού άρχοντα, εντοπίζεται σε μια ευρύτερη συναντίληψη που διευκολύνει τον συντονισμό του κέντρου με την περιφέρεια. Θέλουμε να δώσουμε κομματικό χρώμα στις περιφερειακές εκλογές για έναν λόγο, θέλουμε ανθρώπους που συμμερίζονται το όραμά μας και εμείς θα σταθούμε αρωγοί στον δικό τους αγώνα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών», ανέφερε.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την πίστη ότι «κατέληξα στον κατάλληλο άνθρωπο για την κατάλληλη θέση. Χαρακτηρίζεται από εργατικότητα, καθαρή σκέψη και οραματικό τρόπο που βλέπει τα πράγματα, συνδυάζει την τεχνοκρατική επάρκεια με το γνήσιο πάθος για την πολιτική. Σε αυτή τη νέα σελίδα θα είναι και πάλι νικητής, με τη στήριξη όλων θα είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου. Με τον βοήθεια όλων σας, όλων μας, μπορούμε να είμαστε εξαιρετικά αισιόδοξοι για την επόμενη μέρα της Πελοποννήσου και της Ελλάδος. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v