Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φάμελλος: Να αποπέμψει τον κ. Βαρβιτσιώτη η κυβέρνηση

«Κατάπτυστη και απάνθρωπη η δήλωση του υπουργού Ναυτιλίας που εξισώνει το θύμα, τον Αντώνη Καρυώτη, με τους θύτες, αυτούς που τον δολοφόνησαν», τόνισε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Φάμελλος: Να αποπέμψει τον κ. Βαρβιτσιώτη η κυβέρνηση

«Μας έχει σοκάρει η αποτρόπαιη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη ενώ προσπαθούσε να μπει στο πλοίο με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης», αναφέρει σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σωκράτης Φάμελλος αναφορικά με το αποτρόπαιο περιστατικό της στυγερής δολοφονίας του 36χρονου χθες το βράδυ στον Πειραιά από μέλη του πληρώματος πλοίου της Blue Star, και προσθέτει: «Πρόκειται για μια απάνθρωπη πράξη που δεν αντιστοιχεί στον πολιτισμό και στη δημοκρατική κοινωνία μας. Δεν μπορούμε να ανεχτούμε καμία προσπάθεια να κανονικοποιηθούν και να δικαιολογηθούν τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις».

Χαρακτηρίζει «κατάπτυστη και απάνθρωπη τη δήλωση του υπουργού Ναυτιλίας κ. Βαρβιτσιώτη, η οποία εξισώνει το θύμα, τον Αντώνη Καρυώτη, με τους θύτες, αυτούς που τον δολοφόνησαν», και προσθέτει: «Είναι παράδοξο το ότι παραμένει ακόμη στη θέση του. Η κυβέρνηση θα πρέπει να καταδικάσει τη δήλωση αυτή και να τον αποπέμψει».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v