Ν. Παππάς: Να αναβληθούν οι εσωκομματικές εκλογές, συμφωνεί ο Στ. Τζουμάκας

Η παράταξή μας πρέπει να γίνει το πραγματικό στήριγμα της ελληνικής κοινωνίας σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση, τονίζει σε δήλωσή του ο Ν. Παππάς. Αναβολή ζήτησε και ο Στέφανος Τζουμάκας. Τι λέει η Κουμουνδούρου.

Ν. Παππάς: Να αναβληθούν οι εσωκομματικές εκλογές, συμφωνεί ο Στ. Τζουμάκας

Τη μετάθεση, κατά μία εβδομάδα, των εσωκομματικών εκλογών για τη νέα ηγεσία στον ΣΥΡΙΖΑ, που έχει προγραμματισθεί για την ερχόμενη Κυριακή, ζήτησε ο Νίκος Παππάς.

«Η παράταξή μας πρέπει, υπό τον πρόεδρο της Κ.Ο. (Σωκράτη Φάμελλο), να γίνει το πραγματικό στήριγμα της ελληνικής κοινωνίας σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση», ανέφερε σε δήλωσή του.

Ο κ.Φάμελλος, με τη θεσμική του ιδιότητα, ετοιμάζει επίσκεψη στη Θεσσαλία μαζί με κλιμάκιο στελεχών και βουλευτών.

Όπως έγινε και επισήμως γνωστό, αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα το μεσημέρι συνάντησή του με τους παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης.

Την αναβολή των εκλογών ζήτησε και ο Στέφανος Τζουμάκας. “Θέση μου είναι να αναβληθούν οι διαδικασίες εκλογής προέδρου μαζί με την έμπρακτη με κάθε μέσο υποστήριξή μας των περιοχών και των ανθρώπων που δοκιμάζονται”, δήλωσε.

Την ακύρωση της αποψινής ομιλίας στη Νέα Ιωνία ανακοίνωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος: "Την ώρα που ένα ανήμπορο κράτος βουλιάζει στα λασπόνερα, την ώρα που οι κάτοικοι μετράνε τις πληγές τους, την ώρα που μια κυβέρνηση αδυνατεί να εφαρμόσει ένα σχέδιο αντιμετώπισης της καταστροφής, οφείλουμε να είμαστε εδώ, παρόντες και παρούσες, συναισθανόμενοι την ευθύνη που μας αναλογεί”, τονίζει σε ανακοίνωση του. Δεν παίρνει θέση πάντως στο αίτημα για αναβολή των εσωκομματικών εκλογών.

Από την Κουμουνδούρου σημείωναν νωρίτερα ότι «προς το παρόν» δεν συζητείται η αναβολή, με την υποσημείωση ότι τελούν εν αναμονή των μετεωρολογικών προβλέψεων και, κυρίως, της εικόνας που θα εμφανίσουν οι πληγείσες περιοχές όταν σταματήσουν τα φαινόμενα.

Eρώτημα όμως αποτελεί το εάν θα είναι σε θέση να προσέλθουν στις κάλπες οι ενδιαφερόμενοι που ζουν σ' αυτές τις περιοχές, είτε έχουν πληγεί οι ίδιοι είτε όχι.

Την ακύρωση της δικής του ομιλίας, απόψε στη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.
Για το ενδεχόμενο αναβολής των εσωκομματικών εκλογών, οι συνεργάτες του αναφέρουν πως θα συνταχθεί με όποια απόφαση λάβουν τα αρμόδια όργανα του κόμματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v