Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Πάγος» στα σενάρια ανασχηματισμού, συνάντηση Μητσοτάκη-Κικίλια

Διαρροή από το Μαξίμου της συνάντησης «για θέματα αρμοδιότητας του υπουργού» βάζει -προς ώρας- φρένο στα σενάρια για αλλαγή προσώπων στην κυβέρνηση στον απόηχο της κακοκαιρίας Daniel.

«Πάγος» στα σενάρια ανασχηματισμού, συνάντηση Μητσοτάκη-Κικίλια

Να κλείσει -προς ώρας τουλάχιστον- το θέμα του ανασχηματισμού επιχειρεί η κυβέρνηση. Με διαρροή από κυβερνητικές πηγές, έγινε γνωστή η συνάντηση που είχαν πριν από λίγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια με τον οποίο συζήτησαν για θέματα αρμοδιότητάς του.

Ο κ. Κικίλιας είχε βρεθεί τις προηγούμενες μέρες στο επίκεντρο των συζητήσεων, λόγω των μεγάλων πυρκαγιών και των καταστροφικών πλημμυρών στη Θεσσαλία, με αναπόφευκτη την εμπλοκή του ονόματός του στα σενάρια αλλαγής προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα.

Σε συνέντευξή του, μάλιστα, στον ΑΝΤ1 είχε εκφράσει τη βούλησή του να συνεχίσει το έργο του και να «μην φυγομαχήσει» την ώρα της μάχης.

Τέλος στα σενάρια ανασχηματισμού επιχειρήθηκε να δοθεί και νωρίτερα σήμερα από το Μέγαρο Μαξίμου, μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v