ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Δεν υπάρχει πια φύλλο συκής για την αποτυχία του «επιτελικού» κράτους

Η Θεσσαλία χρειάζεται επειγόντως ένα ενιαίο και ολοκληρωμένο σχέδιο ανασυγκρότησης, κάτι που η Κυβέρνηση είναι αδύναμη να εκπονήσει, όπως φάνηκε από την ένδεια προτάσεων στην αποψινή ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, τονίζει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Δεν υπάρχει πια φύλλο συκής για την αποτυχία του «επιτελικού» κράτους

Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε απόψε ενώπιον των πολιτών ανέτοιμος να παρουσιάσει λύσεις για τους πληγέντες της Θεσσαλίας και προσποιούμενος τον «εκσυγχρονιστή» που παρέλαβε καμένη γη… από τον εαυτό του, τονίζει σε ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Όπως αναφέρει, «η Θεσσαλία χρειάζεται επειγόντως ένα ενιαίο και ολοκληρωμένο σχέδιο ανασυγκρότησης, κάτι που η Κυβέρνηση είναι αδύναμη να εκπονήσει, όπως φάνηκε από την ένδεια προτάσεων στην αποψινή ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ».

Κατά τα λοιπά, σημειώνει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, πιστός στα λεκτικά πυροτεχνήματα ο κ. Μητσοτάκης βάλθηκε να μας πείσει ότι ήρθε η ώρα των μεγάλων μεταρρυθμίσεων.

«Ας του θυμίσουμε ότι είναι πέντε χρόνια πρωθυπουργός, διάστημα κατά το οποίο οι αυξήσεις του 2024 σε μισθωτούς και συνταξιούχους έχουν ήδη εξανεμισθεί λόγω της ακρίβειας και η χώρα είναι πρωταθλήτρια στη φοροδιαφυγή λόγω της δικής του αβελτηρίας» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

«"Ξιφουλκεί", δε, κατά του προγράμματος "Ηρακλής" που η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θεσμοθέτησε, την ώρα που χιλιάδες δανειολήπτες βρίσκονται υπό την απειλή των πλειστηριασμών. Δεν υπάρχει πια φύλλο συκής για την αποτυχία του "επιτελικού" κράτους και του "πολυδιάστατου" αποσυντονισμού» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v