Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανδρουλάκης: Κυβερνητική μεθόδευση για αλλαγή μελών της ΑΔΑΕ στο παρά ένα

Την παραμονή της επίμαχης συνεδρίασης που ο πρόεδρος της Αρχής θα εισηγηθεί πρόστιμο στην ΕΥΠ, η κυβέρνηση αλλάζει τη σύνθεση της Ολομέλειας, καταγγέλλει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ώστε να καθυστερήσει η έρευνα για την παρακολούθησή του.

Ανδρουλάκης: Κυβερνητική μεθόδευση για αλλαγή μελών της ΑΔΑΕ στο παρά ένα

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, με έκτακτη παρέμβασή του στη Βουλή, κατήγγειλε ότι η κυβέρνηση επιχειρεί ξανά να καθυστερήσει την έρευνα της ΑΔΑΕ για τον ρόλο της ΕΥΠ στην υπόθεση των υποκλοπών.

Ο κ. Ανδρουλάκης συγκεκριμένα κατήγγειλε κυβερνητική μεθόδευση, σύμφωνα με την οποία, την παραμονή της συνεδρίασης της Ολομέλειας της ΑΔΑΕ, την Παρασκευή, όπου ο πρόεδρός της εισηγείται πρόστιμο 100.000 ευρώ στην ΕΥΠ γιατί δεν συνεργάστηκε και δεν παρέδωσε τον φάκελο για την παρακολούθησή του, σπεύδει αύριο Πέμπτη να αλλάξει ορισμένα μέλη της στη διαδικασία της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανέφερε ότι είναι ακόμη μια σύμπτωση στην αλυσίδα των συμπτώσεων για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ υποστήριξε: «Η κυβέρνηση το κάνει για να μην αποκαλυφθούν οι ευθύνες του κ. Μητσοτάκη και μελών του οικογενειακού του περιβάλλοντος».

Ο κ. Ανδρουλάκης πρόσθεσε ότι «η δημοκρατία, οι θεσμοί και το κράτος δικαίου δεν μπορούν να περιφρουρηθούν από την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη».

Κατέληξε λέγοντας ότι είναι επικίνδυνοι για τους θεσμούς και θα λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v