Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δήμος Διονύσου: Η υποψήφια Δήμαρχος Κατερίνα Μαϊχόσογλου ανοίγει τα χαρτιά της

Τι μας είπε για στρατηγική και τα δυνατά σημεία του συνδυασμού της, πως απαντά στα προβλήματα του Δήμου. Οι τρεις τομείς προτεραιότητας και το μοντέλο διοίκησης με συμμετοχή των πολιτών. Τα «κατορθώματα» Καλαφατέλη και το μήνυμα ενότητας στους άλλους συνυποψηφίους.

Δήμος Διονύσου: Η υποψήφια Δήμαρχος Κατερίνα Μαϊχόσογλου ανοίγει τα χαρτιά της

Την υπόσχεση να βρίσκεται δίπλα στον δημότη από την πρώτη μέρα και για 5 χρόνια και όχι μόνο προεκλογικά, όπως έκαναν οι προηγούμενοι, δίνει σε συνέντευξή της στο Euro2day.gr η Κατερίνα Μαϊχόσογλου, υποψήφια δήμαρχος με την παράταξη «Ο Διόνυσος του Αύριο».

Επισημαίνει ότι με σωστή καθοδήγηση και συνεργασία μπορούν να γίνουν μικρά θαύματα στο Δήμο, ενώ σε ότι αφορά τις φυσικές καταστροφές δίνει έμφαση στην ανάγκη να υπάρχει σωστό πλάνο πρόληψης πριν επισυμβούν και αντιμετώπισης όταν ενσκήψουν.

Η υποψήφια δήμαρχος σημειώνει πως κρίσιμα ζητήματα, όπως η ύδρευση και η αποχέτευση μπορούν να αντιμετωπιστούν αν υιοθετηθούν βέλτιστες πρακτικές. Προαναγγέλλει ανασχεδισμό του πλάνου αποκομιδής απορριμάτων και αύξηση του προσωπικού καθαριότητας και των οδηγών απορριμματοφόρων στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπει το νομικό πλαίσιο.

Σφοδρή είναι η επίθεση που εξαπολύει στον νυν δήμαρχο κ. Καλαφατέλη το οποίο κατάφερε με τις πράξεις του να ενώσει όλη την αντιπολίτευση.

«Το καθεστώς που βιώσαμε την τετραετία που μας πέρασε είναι σαφέστατα στην κατεύθυνση τη απομόνωσης από την κοινωνία». Υπόσχεται διαφάνεια και ενημέρωση με μέτρα όπως η θέσπιση «Ωρας του Πολίτη» σε μηνιαία βάση.

Ζητάτε την ψήφο των δημοτών του Διόνυσου διεκδικώντας τη Δημαρχία. Για ποιους λόγους πιστεύετε ότι θα πρέπει να προτιμήσουν εσάς και την παράταξη σας;

Είναι πράγματι πολύ σημαντική η ερώτησή σας καθώς οι πολίτες με αυτά που έχουν βιώσει έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στην Δημοτική Αρχή αλλά και δεν είναι εύκολο να πιστέψουν στην ελπίδα για κάτι καλύτερο. Η παράταξή μου και εγώ προσωπικά προερχόμαστε στην πλειονότητά μας από την ελεύθερη οικονομία και αγορά. Είμαστε άνθρωποι εργαζόμενοι, ενεργοί πολίτες. Η πλειονότητά διαμένει πολλά χρόνια στην περιοχή και έχει βιώσει την στασιμότητα και την οπισθοδρόμηση στην οποία έχει οδηγήσει η Απερχόμενη Δημοτική Αρχή τον Δήμο μας. Η απόφαση λοιπόν για εμένα προσωπικά αλλά και για όλους τους συνεργάτες μας είναι συνειδητή και έχει στόχο την σκληρή δουλειά για να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα. Και όταν ο στόχος είναι ξεκάθαρός και η απόφαση έχει ισχυρά κίνητρα τότε είναι βέβαιο ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε τον Διόνυσο του αύριο. Έναν καλύτερο Διόνυσο.

Πιστεύω λοιπόν πως οι πολίτες πρέπει να προτιμήσουν εμένα και την παράταξή μου γιατί και γνώση των προβλημάτων έχουμε και δυνατότητες και σχέδιο για την επίλυση των σημαντικότερων από αυτά και διάθεση για δουλειά. Δεν είμαστε κουρασμένοι. Φέρνουμε νέα δυναμική. Και το κυριότερο: Δεν υποσχόμαστε θαύματα. Υποσχόμαστε να είμαστε δίπλα στον δημότη από την πρώτη μέρα και για 5 χρόνια και ΟΧΙ μόνο προεκλογικά όπως έχουμε βιώσει μέχρι σήμερα.

Πέρα από την προσωπικότητα και τις ικανότητες του Δημάρχου, πολύ βασικό ρόλο στην επιτυχία και την αποτελεσματικότητα παίζει η ύπαρξη ενός ικανού επιτελείου ανθρώπων, όχι μόνο σε αριθμό αλλά σε γνώσεις και εμπειρίες, συχνά σε τεχνοκρατικά θέματα, που να πλαισιώνει τους υπηρεσιακούς του Δήμου. Πρόκειται, υποστηρίζουν πολλοί ειδικοί, για ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πως πιστεύετε ότι θα καλύψετε αυτό το προαπαιτούμενο;

Πολύ Σωστά. Σε καμία περίπτωση η ποσότητα δεν είναι αυτή που καθορίζει την ποιότητα του έργου. Γι’ αυτό η προεκλογική τακτική του «ποιος έχει τους περισσότερους» είναι εκτός της παράταξής μας. Όπως ανέφερα παραπάνω, πεποίθησή μου είναι πως η σύνθεση της παράταξή μας καλύπτει σε πολύ μεγάλο βαθμό σε γνώσεις και εμπειρία τα γνωστικά αντικείμενα που απαιτούνται. Η παράταξή μας διαθέτει και έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη που έχουν να επιδείξουν έργο, αλλά και επιστήμονες και επαγγελματίες με σημαντική εργασιακή εμπειρία που θα αξιοποιήσουμε. Επίσης πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος διαθέτει ικανότατα υπηρεσιακά στελέχη και με σωστή καθοδήγηση και συνεργασία μπορούμε να κάνουμε μικρά θαύματα. Παράλληλα θα εκμεταλλευτούμε στο μέγιστο το δικαίωμά που μας δίνει ο νόμος για πρόσληψη Ειδικών Συμβούλων σε συγκεκριμένους τομείς που πονά ο Δήμος μας.

Η προηγούμενη τετραετία στιγματίστηκε από φυσικές καταστροφές, όπως η Μήδεια που οδήγησε στην κατάρρευση τον Δήμο Διονύσου. Πυρκαγιές το καλοκαίρι, χιονιάδες το χειμώνα, καθιστούν σαφές ότι στη περιοχή υπάρχει σοβαρό θέμα «πολιτικής προστασίας» και εν τέλει ουσιαστικής προστασίας του «περιβάλλοντος. Ποιες συγκεκριμένες ενέργειες θα κάνετε για να μην επαναληφθούν όσα συνέβησαν, δεδομένης και της κλιματικής αλλαγής;

Το να αποτρέψουμε τέτοιου είδους φαινόμενα δεν είναι εφικτό. Οι φυσικές καταστροφές είναι πλέον όσο ποτέ στη ζωή μας. Αυτό που είναι εφικτό είναι να έχεις πλάνο για πρόληψη, κυρίως για την αποφυγή απώλειας ανθρώπινων ζωών, αλλά και πλάνο αντιμετώπισης. Και στις δύο αυτές κατευθύνσεις περιλαμβάνονται στο πρόγραμμά μας συγκεκριμένα μέτρα όπως δημιουργία φυσικών αντιπυρικών ζωνών, στελέχωση προφυλακίων, χρήση νέων τεχνολογιών για έγκαιρη προειδοποίηση, αντιπλημμυρικά έργα. Καθώς επίσης και σχέδιο εκκένωσης συγκεκριμένων περιοχών αλλά και κέντρο αντιμετώπισης αιτημάτων σε 24ωρη βάση. Σε κάθε περίπτωση το κλειδί σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο συντονισμός και η αφοσίωση στα θέματα που προκύπτουν για κάθε Δημότη και αυτό είναι Δέσμευσή μας.

Μεγάλο πρόβλημα για τους δημότες παρουσιάζεται σε θέματα ύδρευσης και αποχέτευσης, βλάβες, διακοπές, κακή ποιότητα υποδομών, έργα που χρονίζουν. Με την διοίκηση Καλαφατέλη ζήσαμε μέχρι και το φαινόμενο των… ετεροχρονισμένων λογαριασμών ύδρευσης, με αποτέλεσμα πολύ μεγάλα παράπονα. Πως θα λύσετε αυτά τα ζητήματα;

Xωρίς να υπερεκτιμούμε τις δυνάμεις μας, όλα τα παραπάνω θεωρούμε πως έχουν διαχρονικά επιλυθεί με τεχνοκρατική προσέγγιση σε πλείστους Δήμους της χώρας. Πραγματικά επαναστατούμε όταν βιώνουμε την κακή ποιότητα και την ασυνέπεια. Είναι δυνατόν να έχουν να λάβουν οι δημότες 8 και 10 μήνες λογαριασμούς ύδρευσης; Μπορεί να μας πει κάποιος υπεύθυνα τι θα κληθούν να πληρώσουν οι Δημότες αμέσως μετά τις εκλογές; Είναι Δυνατόν να ακούμε για ψηφιακούς μετρητές που στοίχισαν υπερβολικά στον Δημότη, να μην ξέρουμε τι μας γίνεται σαν Δημότες και από την άλλη ο Δήμος να έχει ανείσπρακτα εκατομμύρια ευρώ; Επομένως είμαστε σίγουροι πως με μέθοδο και βέλτιστες πρακτικές μπορούμε να βάλουμε τα ζητήματα σε μια κανονικότητα ώστε να πάψουν πλέον να μας απασχολούν. Ειδικά βέβαια για το πιο σύνθετο και μεγάλο θέμα της αποχέτευσης, όπως έχουμε δεσμευτεί στο πρόγραμμά μας θα είναι στις αρμοδιότητες της ξεχωριστής Αντιδημαρχίας μεγάλων έργων με στόχο την παρακολούθησή της προόδου μέχρι την τελική ολοκλήρωση παντού.

Το οικιστικό και το δασικό ταλαιπωρούν τον κόσμο της περιοχής επί χρόνια, απαξιώνοντας σε αρκετές περιπτώσεις την περιουσία των δημοτών. Ποιο θα είναι το σχέδιο και οι προτάσεις σας προς την πολιτεία;

Φαίνεται ότι μετά από δύο διαφορετικούς νόμους της κυβέρνησης που αφορούν τα πολεοδομικά και τα δασικά θέματα, μετά από σημαντικές διατάξεις νόμων μέσα σε πολυνομοσχέδια και μετά από σημαντικές αποφάσεις του ΣτΕ που αφορούν το θέμα, οι οικισμοί του Δήμου Διονύσου εξακολουθούν να μένουν αρρύθμιστοι και οι χιλιάδες ιδιοκτήτες στον αέρα. Μετά από την απραξία του προηγούμενου διαστήματος για το συγκεκριμένο θέμα υπήρξε πρόσφατα επανεκκίνηση του διαλόγου με αφορμή το περίφημο πια ΤΠΣ (τοπικό πολεοδομικό σχέδιο) του Διονύσου. Το άμεσο ερώτημα που ανακύπτει είναι εάν τα ΤΠΣ (και κάτω από ποιες προϋποθέσεις) αποτελούν λύση στο πρόβλημα ή ένα ακόμη πρόβλημα στην οποιαδήποτε διαφαινόμενη ή έστω επιθυμητή λύση. Προαπαιτούμενο σε όλες τις συζητήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα για το θέμα από την πλειοψηφία των προσώπων και των φορέων που έχουν συμμετάσχει κατά καιρούς, είναι η οριοθέτηση των υφιστάμενων οικισμών του Δήμου Διονύσου (μέσω Π.Δ) να προηγηθεί της όποιας πολεοδομικής μελέτης της περιοχής. Αυτό (οριοθέτηση οικισμών) έχει τεθεί ως προαπαιτούμενο γιατί χωρίς αυτό υπάρχει ο κίνδυνος να αποκαλυφθούν αδυναμίες της ήδη υφιστάμενης οικιστικής κατάστασης οι οποίες εφόσον έρθουν στην επιφάνεια είναι πιθανόν αντί να βελτιώσουν, να επιδεινώσουν ραγδαία την κατάσταση, εφόσον δεν θα υπάρχει κάποια θεσμοθετημένη «γραμμή άμυνας» απέναντι σε ακραίες απόψεις περί του δασικού θέματος.

Θα παρακολουθήσουμε την λανθασμένη κατά την άποψή μας επιλογή της Απερχόμενης Δημοτικής Αρχής καθώς ήδη έχει προσχωρήσει η δημοπράτηση από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και το Τεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδος της μελέτης του ΤΠΣ για το Δήμο Διονύσου εφόσον βέβαια αυτή συμβασιοποίηθεί. Σε κάθε περίπτωση θα αξιολογήσουμε την πορεία του θέματος και θα προβούμε στις διορθωτικές ενέργειες που απαιτούνται ή ακόμη και αλλαγή κατεύθυνσης με μοναδικό στόχο ΟΛΟΙ οι οικισμοί μας να αποκτήσουν Πολεοδομικό σχέδιο και να διασφαλιστεί η περιουσία των δημοτών μας.

Η καθαριότητα και η συλλογή απορριμμάτων, αποτελεί χρόνιο πρόβλημα, το οποίο τα τελευταία χρόνια οξύνθηκε. Δεν υπάρχουν τα Μέσα; Οι άνθρωποι; Η οργάνωση και ο προγραμματισμός; Πως θα δώσετε λύση σε αυτό το καθημερινό θέμα;

Σύμφωνα με τα όσα διατυμπανίζει η απερχόμενη Δημοτική αρχή τα μέσα φτάνουν και περισσεύουν. Τώρα βέβαια το ισχυρίζεται με σθένος και προεκλογικά διατείνεται ότι ΘΑ λύσει το θέμα. Ενώ βιώσαμε την απόλυτη βρωμιά και τα τέσσερα χρόνια της Θητείας της. Άραγε ποιος εμπιστεύεται την εξαγγελία αυτή; Κανένας λέω εγώ. Το θέμα της αποκομιδής των απορριμμάτων επίσης να αντιμετωπιστεί ακολουθώντας διεθνείς και βέλτιστες πρακτικές. Ο ανασχεδιασμός του πλάνου αποκομιδής σε συνεργασία με τους Υπηρεσιακούς παράγοντες, η ενημέρωση του πολίτη για το πλάνο αποκομιδής και η διαλογή στην πηγή είναι μερικοί από τους άξονες στους οποίους θα κινηθούμε. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την αύξηση του προσωπικού καθαριότητας και των οδηγών απορριμματοφόρων στο μέγιστο που μας επιτρέπει το νομικό πλαίσιο.

Λύσεις υπάρχουν εάν έχεις βούληση και ξεκάθαρο στόχο να λύσεις το πρόβλημα. Είναι τουλάχιστον ατυχές να θεωρούμε πως η δυσκολία να είμαστε καθαροί υπάρχει μόνο στον Δήμο μας. Άλλοι που είναι πιο καθαροί έχουν πιο ικανούς Δημάρχους; Και πάλι θα απαντήσω εγώ πως ναι μάλλον έχουν πιο ικανούς. Αυτούς πρέπει να έχουμε πρότυπο και όχι τον κύριο Καλαφατέλη.

Προεκλογικά είναι κοινός τόπος μεταξύ των υποψηφίων ότι τα θέματα του τόπου απαιτούν ευρύτερες συναινέσεις κι ότι πρέπει να υπάρχει διαφάνεια. Πάντα όλοι αυτό λένε, συνήθως δεν το κάνουν. Εσείς ποιες συγκεκριμένες δεσμεύσεις αναλαμβάνετε έναντι των δημοτών αλλά και των εκλεγμένων αιρετών που θα προκύψουν από τις εκλογές, ως προς τα δύο αυτά «καυτά» θέματα; Επίσης, σκοπεύετε να ενισχύσετε τη ενεργό συμμετοχή του δημότη στις διαδικασίες της θητείας σας και πως;

Το καθεστώς που βιώσαμε την τετραετία που μας πέρασε είναι σαφέστατα στην κατεύθυνση τη απομόνωσης από την κοινωνία. Ήταν μια περίοδος που αποφάσιζαν οι λίγοι. Μια περίοδος που η αντίθετη γνώμη δαιμονοποιούνταν σε κάθε ευκαιρία και η τακτική της απαξίωσης του συνομιλητή, περίσσευε. Οι προσωπικές μου αρχές, που άλλωστε έχουν εκτιμήσει και οι συνεργάτες μου, είναι εκ διαμέτρου αντίθετες με τα παραπάνω καταγεγραμμένα γεγονότα. Δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι ούτε στις ζωές μας, ούτε επαγγελματικά. Ούτε προτιθέμεθα να αλλάξουμε όταν θα αναλάβουμε την Διοίκηση του Δήμου. Θα τηρήσουμε λοιπόν τις αρχές μας οι οποίες πρεσβεύουν έναν σύγχρονο τρόπο διοίκησης με συμμετοχή όλων των παρατάξεων και του πολίτη όπου αυτό συνεισφέρει σε σωστές αποφάσεις. Θα κινηθούμε με διαφάνεια και συνεχή επαφή με τον πολίτη χωρίς αποκλεισμούς και εσωστρέφεια. Στην κατεύθυνση αυτή παραθέτουμε δεσμεύσεις που περιλαμβάνει το πρόγραμμά μας και σχετίζονται με το ερώτημά σας:

  • Σεβασμός και διαφύλαξη του κύρους των οργάνων Διοίκησης του Δήμου.
  • Διοίκηση με Διαφάνεια και ενημέρωση του Πολίτη.
  • Ειλικρινή συνεργασία με το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου. Αξιοκρατική διαχείριση των διαθέσιμων Ανθρώπινων πόρων. Δίκαιη κατανομή ρόλων και από κοινού καθορισμός στόχων και χρονοδιαγραμμάτων.
  • Θέσπιση της ΩΡΑΣ του ΠΟΛΙΤΗ σε μηνιαία βάση. Η Δήμαρχος θα είναι στην διάθεση του Πολίτη για ενημέρωση, διάλογο και υποβολή προτάσεων, μέσω οργανωμένης τηλεδιάσκεψης.
  • Ετήσιος Απολογισμός του έργου μας με δημόσια παρουσίαση σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.
  • Επίτευξη ευρύτερων συναινέσεων για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων του Δήμου. Ουσιαστική λειτουργία Διαπαραταξιακής Επιτροπής για θέματα όπως το Οικιστικό - Δασικό, Λατομεία, Ασφάλεια.
  • Αξιοποίηση της δυναμικής των Συμβουλίων των Τοπικών Κοινοτήτων και αποκέντρωση αποφάσεων όπου απαιτείται.

Ο προϋπολογισμός του Δήμου είναι γνωστός και περίπου δεδομένος, συνήθως δεν φτάνει για όλα. Εφόσον εκλεγείτε, σε ποιους τομείς θα δώσετε προτεραιότητα, προκειμένου να επιτύχετε σημαντικές για τους δημότες λύσεις, μέσα στη θητεία σας και με εύλογη ταχύτητα;

Τα πολλά λόγια και τα μεγαλεπήβολα σχέδια δεν ωφελούν. Ο προϋπολογισμός του Δήμου θα χρησιμοποιηθεί κατά προτεραιότητα για την επίλυση του θέματος της Καθαριότητας, της ασφάλειας και της συντήρησης των Δημοτικών κτιρίων. Συμπληρώνω την δέσμευσή μας για όμορφη πόλη με απλές και όχι κοστοβόρες επεμβάσεις και την πρωτογενή παραγωγή πολιτισμού.

Η προηγούμενη θητεία σας στο Δήμο, χαρακτηρίστηκε από μια συντονισμένη στάση της αντιπολίτευσης, στην οποία συμμετείχατε, ενάντια στη διοίκηση Καλαφατέλη, μαζί με τους σημερινούς συνυποψήφιους σας για τη Δημαρχία, πλην του ίδιου του κ. Καλαφατέλη. Mια ενιαία στάση που σε αρκετές περιπτώσεις έφερε σημαντικά αποτελέσματα. Στη περίπτωση που χρειαστεί δεύτερος γύρος, κάτι που θεωρείται πολύ πιθανό-και εσείς δεν έχετε περάσει, μπορείτε να δεσμευτείτε ότι θα στηρίξετε επισήμως κάποιον από τους συνυποψηφίους σας, με τους οποίους αγωνιστήκατε μαζί, καταγγέλλοντας τη διοίκηση, την προηγούμενη τετραετία;

Το καλύτερο και το πιο ζουμερό το κρατήσατε για το τέλος. Πράγματι η απερχόμενη Δημοτική Αρχή «κατόρθωσε», γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να ενώσει όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης εναντίον της. Σε θέματα σοβαρά για την ποιότητα ζωής του Δημότη δεν είπαμε ποτέ όχι. Ενωθήκαμε σε θέματα που δεν ακολουθούσαν τους κανόνες δεοντολογίας, σε θέματα που δεν ακολουθούσαν την τήρηση των κανόνων λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου ή το νομικό καθεστώς και τέλος σε θέματα που θεωρούσαμε πως είναι σε λάθος κατεύθυνση. Διαπιστώνω στην καθημερινή μου επαφή με τους πολίτες ότι η σύμπνοια αυτή θα αποτυπωθεί και στην εκλογική αναμέτρηση και θα αποδοκιμαστεί καθολικά η απερχόμενη Διοίκηση. Σε ότι μας αφορά απλά να αναφέρω ότι σε κάθε περίπτωση θα αποδοκιμάσουμε το παλιό, το κουρασμένο το αναποτελεσματικό.

Το βιογραφικό της υποψήφιας Δημάρχου

Η Κατερίνα Μαιχόσογλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Στέφανο από γονείς με προσφυγική καταγωγή από τη Μικρά Ασία.

Είναι Απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ενεργό μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων που αφορούν Αστικό, Εμπορικό και Δημόσιο Δίκαιο, Διεθνές Δίκαιο και Λειτουργία και Διοίκηση ΟΤΑ.

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην περιοχή επί σειρά ετών, διατηρώντας Δικηγορικό Γραφείο στην Άνοιξη. Διαθέτει σημαντικότατη εμπειρία έχοντας επιτυχημένη συνεργασία με ιδιώτες, επιχειρήσεις και μεγάλους Οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημοσίου Τομέα.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, με ιδιαίτερα αξιόλογο και αναγνωρισμένο έργο στην Α’ Βάθμια και Β’ Βάθμια εκπαίδευση. Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων του Γυμνασίου αλλά και του Λυκείου Αγίου Στεφάνου.

Είναι Προέδρος του Αθλητικού Σωματείου « ΤΟ ΟΙΟΝ» Αγ. Στεφάνου επί σειρά ετών. Μέσα από τις πολλαπλές δράσεις του Συλλόγου, έχει συμβάλλει τόσο στην ανοδική πορεία των τμημάτων στίβου και μπάσκετ, όσο και στην ανάπτυξη του Αθλητισμού στον Δήμο μας.

Είναι Δημοτική Σύμβουλος και Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Διονύσου. Συμμετέχει δυναμικά σε δράσεις εθελοντισμού και πολιτιστικής ανάπτυξης του τόπου μας, με συνέπεια και συνέχεια στην κατεύθυνση αυτή.

Είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Ψυχογυιό, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό M.Sc., στέλεχος σε μεγάλη πολυεθνική εταιρία και έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Την Χριστίνα, φοιτήτρια Πολιτικό Μηχανικό και τον Δημήτρη, φοιτητή στην Σχολή Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v