Μητσοτάκης: Τριπλή βράβευση για Ελλάδα από τον Παγκόσμιο Σύνδεσμο Καινοτομίας

«Η Ελλάδα δεν παρακολουθεί απλώς τις εξελίξεις, αλλά τις διαμορφώνει. Και την ίδια ώρα που αντιμάχεται με διαχρονικές παθογένειες, πρωτοπορεί στην καινοτομία και στην αξιοποίηση της τεχνολογίας για μία καλύτερη καθημερινότητα», τονίζει ο πρωθυπουργός.

Μητσοτάκης: Τριπλή βράβευση για Ελλάδα από τον Παγκόσμιο Σύνδεσμο Καινοτομίας

Η Ελλάδα αλλάζει, βαδίζει μπροστά και στοχεύει ψηλά, τόνισε ο πρωθυπουργός σε ανάρτησή του, με αφορμή τα τρία βραβεία από τον Παγκόσμιο Σύνδεσμο Καινοτομίας και Τεχνολογίας WITSA. 

Οπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Σήμερα δικαιούμαστε να είμαστε υπερήφανοι όχι για ένα, αλλά για τρία βραβεία που απένειμε στην Ελλάδα ο Παγκόσμιος Σύνδεσμος Καινοτομίας και Τεχνολογίας WITSA που εκπροσωπεί σχεδόν το σύνολο της διεθνούς αγοράς τεχνολογίας από 80 χώρες.

Το πρόγραμμα προληπτικών εξετάσεων «Φώφη Γεννηματά» κέρδισε το 1ο βραβείο ως εφαρμογή της ψηφιακής Υγείας. Το ίδιο και το Κέντρο Διαλειτουργικότητας όλων των πληροφοριακών συστημάτων του Δημοσίου στον τομέα του «Μετασχηματισμού του Κράτους».

Ενώ η υπηρεσία myDESKlive για τα ηλεκτρονικά ραντεβού του πολίτη πήρε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία «Ψηφιακή Ευκαιρία Συμπερίληψης».

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης, στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και σε όλα τα στελέχη των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Υγείας που εργάζονται γι’ αυτά τα προγράμματα.

Η Ελλάδα δεν παρακολουθεί απλώς τις εξελίξεις, αλλά τις διαμορφώνει. Και την ίδια ώρα που αντιμάχεται με διαχρονικές παθογένειες, πρωτοπορεί στην καινοτομία και στην αξιοποίηση της τεχνολογίας για μία καλύτερη καθημερινότητα. Λύνοντας τα προβλήματα του παρελθόντος και κερδίζοντας τα στοιχήματα του μέλλοντος. Η Ελλάδα αλλάζει. Βαδίζει μπροστά και στοχεύει ψηλά

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v