Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κατά Πολάκη για «ανάρτηση γεμάτη ύβρεις»

«Είναι πράγματι κατάντια το γεγονός, ότι ο γνωστός για την χυδαιότητά του κ. Πολάκης μόλις προ ημερών επιβραβεύτηκε από τη νέα ηγεσία διοριζόμενος σε έναν κομβικό επιτελικό ρόλο», αναφέρει δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κατά Πολάκη για «ανάρτηση γεμάτη ύβρεις»

«Ο υπερσυντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πολάκης, αφού ανήρτησε φωτογραφία του σκιτσογράφου Δημήτρη Χαντζόπουλου, που «τόλμησε» να εκφράσει την άποψή του, τον παρέδωσε «στην χλεύη των κανονικών ανθρώπων» όπως έγραψε, σε μια ακόμα ανάρτηση γεμάτη ύβρεις και μίσος που προκαλεί κάθε δημοκρατικό πολίτη και παραπέμπει σε λογικές προγραφών», δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Ήταν ακόμα ένα επεισόδιο στον κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος κατά τα λοιπά μιλάει στο όνομα της ελευθερίας της έκφρασης», προσθέτει.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Και είναι πράγματι κατάντια το γεγονός, ότι ο γνωστός για την χυδαιότητά του κ. Πολάκης μόλις προ ημερών επιβραβεύτηκε από τη νέα ηγεσία διοριζόμενος σε έναν κομβικό επιτελικό ρόλο».

Το ΠΑΣΟΚ-Κινήμα Αλλαγής κατέκρινε την επίθεση του Π. Πολάκη εναντίον του γελειογράφου της εφημερίδας "Καθημερινή" Δ.Χατζόπουλο.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων το γραφείο Τύπου του κόμματος αναφέρει:

«Ο πολιτικός πάτρωνας του κ. Κασσελάκη, Παύλος Πολάκης, σε ένα ακόμη κρεσέντο τοξικότητας εξαπολύει πεζοδρομιακές ύβρεις και στοχοποιεί τον γελοιογράφο, Δημήτρη Χαντζόπουλο.

Κανείς δεν απολαύει "ασυλίας" από τη γελοιογραφική πένα, αλλά για τον κ. Πολάκη φαίνεται ότι είναι άγνωστες λέξεις».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v