Εκτός Πλεύσης Ελευθερίας ο βουλευτής Μιχάλης Χουρδάκης

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου δηλώνει ότι ζήτησε από τον βουλευτή να παραδώσει την έδρα «όπως του έχει ζητηθεί και συμφωνηθεί». Θα συνεχίσω, διαμηνύει ο ίδιος.

Εκτός Πλεύσης Ελευθερίας ο βουλευτής Μιχάλης Χουρδάκης

Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου «Πλεύση Ελευθερίας» τίθεται ο Μιχάλης Χουρδάκης.

«Ο κ. Μιχάλης Χουρδάκης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας έως ότου παραδώσει την έδρα της Πλεύσης Ελευθερίας που κατέχει, εντός της τρέχουσας εβδομάδας, όπως του έχει ζητηθεί και συμφωνηθεί», αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανάρτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

 

Στα παραπάνω, όμως, αντέδρασε ο βουλευτής δηλώνοντας ότι θα συνεχίσει να ασκεί τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα: «Πληροφορήθηκα την επιθυμία της επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας να με θέσει εκτός. Στη μέχρι σήμερα μικρή κοινοβουλευτική θητεία μου θεωρώ ότι έχω ανταποκριθεί στην επιλογή των περίπου 170.000 ψηφοφόρων της – δημοκρατικά λειτουργούσας – Πλεύσης Ελευθερίας που θέλησαν την παρουσία της στη Βουλή», τονίζει μεταξύ άλλων. «Θα συνεχίσω με την ίδια ένταση και υπευθυνότητα την άσκηση των κοινοβουλευτικών μου καθηκόντων».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v