Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ: Ψέμα τα περί «έντασης» μεταξύ Πολάκη-Χαρίτση

Στελέχη από όλες τις πλευρές διαψεύδουν δημοσίευμα και το αποδίδουν σε προσπάθεια περαιτέρω όξυνσης του κλίματος, ενόψει της πρώτης συνεδρίασης της Π.Γ. του κόμματος υπό τον Στ. Κασσελάκη.

ΣΥΡΙΖΑ: Ψέμα τα περί «έντασης» μεταξύ Πολάκη-Χαρίτση

«Σενάρια επιστημονικής φαντασίας» χαρακτηρίζει η Κουμουνδούρου δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο υπήρξε ένταση ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και στον Αλέξη Χαρίτση σε συνεδρίαση των τομεαρχών του κόμματος τη Δευτέρα.

Όπως επικαλούνται όλες οι πλευρές (κι αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία...) «κατ' αρχάς δεν έγινε σύσκεψη των τομεαρχών αλλά όλων των βουλευτών που μετέχουν στον 'οικονομικό κύκλο’, ενόψει της συζήτησης για τον Προϋπολογισμό».

Επί της ουσίας, όπως επίσης λένε όλοι (και ο κ. Χαρίτσης, κατά τις πληροφορίες) στη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στο παραγωγικό μοντέλο που είχε επεξεργαστεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με αναφορές στον βαθμό αποδοτικότητας που είχε.

«Για να είμαστε δίκαιοι, τόσο ο κ. Πολάκης όσο και ο νέος διευθυντής της Κ.Ο. Γιώργος Τσίπρας έκαναν παρεμβάσεις σε πολύ ήπιο τόνο, με τον κ. Χαρίτση να είναι πιο ένθερμος υποστηρικτής εκείνου του μοντέλου, αφού εκείνη την περίοδο ήταν υπουργός Ανάπτυξης».

Κατά τις ίδιες πηγές, τόσο από την ηγετική πλειοψηφία όσο και από την «εσωκομματική αντιπολίτευση», η εν λόγω συζήτηση παρουσιάστηκε στο δημοσίευμα ως «ένταση μεταξύ Πολάκη-Χαρίτση» προφανώς -λένε- για να ρίξουν λάδι στη φωτιά ενόψει της σημερινής συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος -της πρώτης υπό την προεδρία του Στέφανου Κασσελάκη.

Η συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για τις 5 μ.μ. και θα γίνει με διαδικτυακή συμμετοχή του νέου προέδρου καθώς από την Κυριακή βρίσκεται στην Αμερική.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v