Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΠΑΣΟΚ: Νέο «επιτελικό φιάσκο» με τους αγρότες, έκθετη η κυβέρνηση

«Οι «καρατομήσεις» μελών του Δ.Σ. του ΟΠΕΚΕΠΕ συνιστούν ξεκάθαρη ομολογία αποτυχίας», τονίζει το ΠΑΣΟΚ που μιλά για εγκληματικές αστοχίες του Λ. Αυγενάκη.

ΠΑΣΟΚ: Νέο «επιτελικό φιάσκο» με τους αγρότες, έκθετη η κυβέρνηση

«Άλλο ένα «επιτελικό» φιάσκο με θύματα αυτήν τη φορά τους Έλληνες αγρότες, αποκαλύπτει την αναξιοπιστία και τη διαχειριστική ανεπάρκεια της κυβέρνησης», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

Οπως επισημαίνει, «στις 27 Οκτωβρίου καταβλήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ η μικρότερη προκαταβολή βασικής ενίσχυσης, που έχει δοθεί τα τελευταία χρόνια στον αγροτικό κόσμο στη χώρα μας, στο πλαίσιο της εφαρμογής της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ).

Απόρροια της κακής διαπραγμάτευσης της Κυβέρνησης και της ανύπαρκτης διαβούλευσης με τους αρμόδιους φορείς και παραγωγούς.

Το συνολικό εγκεκριμένο χρηματικό ποσό της βασικής ενίσχυσης για το 2023 ανέρχεται σε € 829 εκ. μειωμένο κατά € 239 εκ. σε σχέση με πέρυσι.

Ο αρμόδιος Υπουργός (σ.σ. Λ. Αυγενάκης) ήταν ως φαίνεται ιδιαίτερα απασχολημένος να εκβιάζει ψηφοφόρους προς χάριν του κ. Αγοραστού και χθες «έπεσε… από τα σύννεφα».

Οι «καρατομήσεις» μελών του Δ.Σ. του ΟΠΕΚΕΠΕ συνιστούν ξεκάθαρη ομολογία αποτυχίας.

Η κυβέρνηση είναι έκθετη.

Μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να ανέχεται τις εγκληματικές αστοχίες του Υπουργού του. Οι Έλληνες αγρότες όμως όχι».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v