Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χρ. Ράμμος για Κ. Μητσοτάκη: Θίγεται η δικαστική μου τιμή

«Ποτέ δεν ακούστηκε το παραμικρό για μένα», τώρα στα γεράματα ακούω από τον πρωθυπουργό ότι έχω ατζέντα, δήλωσε ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ. Δεν μπήκε στον κόπο να πει εννοεί.

Χρ. Ράμμος για Κ. Μητσοτάκη: Θίγεται η δικαστική μου τιμή

«Νιώθω ότι θίγεται η τιμή και υπόληψή μου, η δικαστική μου τιμή» δήλωσε ο πρόεδρος της ΑΑΔΕ μιλώντας σε συνέδριο για τις ανεξάρτητες αρχές απαντώντας στην αναφορά του πρωθυπουργού για «ατζέντα».

Ο Χρήστος Ράμμος διάβασε το απόσπασμα από τη χθεσινή τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή, όπου απαντώντας στον Νίκο Ανδρουλάκη είπε: «Τώρα το τι λέτε εσείς, ο κ. Ράμμος και όποιος άλλος μπορεί να έχει τη δική του ατζέντα, αφορά εσάς και τους συνομιλητές σας».

«Δεν μπήκε στον κόπο ο κύριος πρωθυπουργός να εξηγήσει τι εννοεί «ατζέντα» για να μπορώ να απαντήσω πληρέστερα, γιατί τώρα θα κάνω εικασίες, δεν μπορώ να καταλάβω», είπε και συνέχισε:

«Ετσι λοιπόν τώρα στα γεράματα απέκτησα και ατζέντα. 40 χρόνια στο Συμβούλιο Επικρατείας, δικαστής, ποτέ δεν έδωσα αφορμή για το παραμικρό. Ποτέ δεν ακούστηκε το παραμικρό για μένα. Νιώθω ότι θίγεται η τιμή μου και υπόληψή μου, η προσωπικότητά μου και κάτι ακόμα πιο πολύτιμο η δικαστική μου τιμή».

Στο σημείο αυτό βούρκωσε και καταχειροκροτήθηκε από τους παραβρισκόμενους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v