ΣΥΡΙΖΑ για όρια συνταξιοδότησης: Η ΝΔ έχει κρυφή μνημονιακή ατζέντα

Για «προαναγγελία Τσακλόγλου ότι στο τέλος της τριετίας η κυβέρνηση έχει την δυνατότητα να αυξήσει τα όρια συνταξιοδότησης», κάνει λόγο ο τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

ΣΥΡΙΖΑ για όρια συνταξιοδότησης: Η ΝΔ έχει κρυφή μνημονιακή ατζέντα

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως οι πρόσφατες δηλώσεις του Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Τσακλόγλου περί μελλοντικής αύξησης των ορίων ηλικίας, δεν έγιναν τυχαία. Η ΝΔ κυβερνά, όχι υλοποιώντας το προεκλογικό πρόγραμμα που υποσχέθηκε στους πολίτες, αλλά βάσει της κρυφής ατζέντας που έχει ως στόχο να ολοκληρώσει μέχρι το τέλος της θητείας της».

Τα παραπάνω αναφέρει σε δήλωση ο Γ. Γαβρήλος, βουλευτής και τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για δηλώσεις Τσακλόγλου περί αύξησης ορίων ηλικίας.

«Η τακτική είναι γνωστή: Υπουργοί και Υφυπουργοί με «τυχαίες» δηλώσεις, που μετά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «δήθεν» διαψεύδει, ανοίγουν ένα- ένα τα καυτά ζητήματα για την κοινωνία και την Οικονομία: Φορολογικό νομοσχέδιο- τσεκούρι για τους ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίους. Δηλώσεις κ. Γεωργιάδη περί οριζόντιας περικοπής των δικαιωμάτων των εργαζομένων και συνταξιούχων, και τώρα η προαναγγελία Τσακλόγλου ότι στο τέλος της τριετίας η Κυβέρνηση έχει την δυνατότητα να αυξήσει τα όρια συνταξιοδότησης», προσθέτει.

«Μνημονιακές πολιτικές, σε καιρό «δήθεν» κανονικότητας, με στόχο την εξόντωση των εργαζομένων και την φτωχοποίηση μεγάλων στρωμάτων της κοινωνίας, την ώρα που λίγοι και εκλεκτοί δεν ελέγχονται για την αισχροκέρδεια, την καταπάτηση της εργασιακής νομοθεσίας, τον υπέρογκο πλουτισμό».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v