Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κασσελάκης: «Ναι» στην προώθηση του Στρατηγικού Διαλόγου με τις ΗΠΑ

Ο κ. Κασσελάκης εξέφρασε τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην προώθηση του Στρατηγικού Διαλόγου για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις με ιδιαίτερη έμφαση στην οικονομία και την ενέργεια.

Κασσελάκης: «Ναι» στην προώθηση του Στρατηγικού Διαλόγου με τις ΗΠΑ

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, George Tsunis στην πρεσβευτική κατοικία το απόγευμα.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, συζήτησαν για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις και τις διεθνείς εξελίξεις. Ο κ.Κασσελάκης εξέφρασε τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην προώθηση του Στρατηγικού Διαλόγου για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις με ιδιαίτερη έμφαση στην οικονομία και την ενέργεια.

Υπογράμμισε ότι οι στρατηγικές-αμυντικές σχέσεις των δύο χωρών πρέπει να αναπτύσσονται σε αμοιβαία επωφελή βάση, με απτή στήριξη των θέσεων της Ελλάδας, οι οποίες βασίζονται στο διεθνές δίκαιο, καθώς και της άμυνάς της.

Υπογράμμισε, τέλος την ανάγκη να στηριχτούν οι προσπάθειες του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ: για τερματισμό της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και ειρήνη στη βάση του διεθνούς δικαίου, καθώς και για άμεση κατάπαυση πυρός στη Γάζα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v