Κασσελάκης: Να ξανανοίξει η ΛΑΡΚΟ, η χώρα έχει ανάγκη τη βαριά βιομηχανία

«Οι μηχανισμοί προπαγάνδας παρουσιάζουν τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ σαν ανθρώπους που δε θέλουν να δουλέψουν, ενώ εκείνοι αγωνίζονται για εργασία και αξιοπρέπεια. Κανένας από την κυβέρνηση δεν τους επισκέφθηκε ποτέ», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Κασσελάκης: Να ξανανοίξει η ΛΑΡΚΟ, η χώρα έχει ανάγκη τη βαριά βιομηχανία

Τη μονάδα της ΛΑΡΚΟ επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης

Ο κ. Κασσελάκης με ανάρτησή του στα social media ζητά να ξανανοίξει άμεσα η βιομηχανική μονάδα. 

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ: «Πριν από μία εβδομάδα οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ ήρθαν στο γραφείο μου και μου περιέγραψαν τις συνθήκες τις οποίες βιώνουν καθημερινά. Τους είπα ότι θα τους επισκεφθώ το συντομότερο και βρέθηκα κοντά τους σήμερα.

Οι μηχανισμοί προπαγάνδας τούς παρουσιάζουν σαν ανθρώπους που δε θέλουν να δουλέψουν, ενώ εκείνοι αγωνίζονται για εργασία και αξιοπρέπεια. Κανένας από την κυβέρνηση δεν τους επισκέφθηκε ποτέ.

Ζουν την απόλυτη απαξίωση. Έχουμε ζητήσει ήδη παράταση 12 μηνών για τη μισθοδοσία τους. Θα προσπαθήσουμε να δούμε την κατάσταση και με τους πιθανούς επενδυτές.

Η ΛΑΡΚΟ πρέπει να ξανανοίξει, η χώρα έχει ανάγκη τη βαριά βιομηχανία. Τους ζήτησα να μην το σκεφτούν δύο φορές για το αν πρέπει να μας πάρουν τηλέφωνο. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v