Ανακοινώνονται άμεσα αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα

Πληροφορίες φέρουν τον Μιχάλη Χρυσοχοίδη να επιστρέφει στο υπ. Προστασίας του Πολίτη και τον Άδωνι Γεωργιάδη να αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο της Υγείας. Για στοχευμένες κινήσεις μιλούν κυβερνητικές πηγές.

Ανακοινώνονται άμεσα αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα

«Κανείς δεν συζητά για ανασχηματισμό αλλά για στοχευμένες διορθωτικές κινήσεις οι οποίες θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνο», λένε κυβερνητικές πηγές, επιβεβαιώνοντας επί της ουσίας ότι έρχονται αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, τις οποίες θα ανακοινώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στις 18.00.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κ. Μητσοτάκης βρίσκεται στην Αθήνα αυτές τις μέρες, ενώ αρχικά προγραμμάτιζε να μεταβεί στην Ήπειρο για ολιγοήμερες διακοπές.

Γεγονός είναι ότι έξι μήνες μετά τις εθνικές εκλογές, όπως έχει παραδεχθεί και ο ίδιος, έχουν διαπιστωθεί αρρυθμίες στην κυβέρνησή του τις οποίες ενδεχομένως να θέλει να αντιμετωπίσει αυτή τη στιγμή, με δεδομένη την πολιτική του κυριαρχία που αποτυπώνεται και στις δημοσκοπήσεις.

Ήδη, άρχισαν να κυκλοφορούν και τα πρώτα ονόματα του νέου σχήματος, με τον Μιχάλη Χρυσοχοίδη να επιστρέφει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τον Άδωνι Γεωργιάδη να φέρεται να αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο της Υγείας.

Αναβαθμισμένος αναμένεται να είναι ο ρόλος του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, ο οποίος ακούγεται ότι θα αναλάβει χαρτοφυλάκιο υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ.

Δεν ισχύει, από την άλλη, η φήμη για ανάληψη του υπουργείου Εργασίας από τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο, ο οποίος στις 22 Ιανουαρίου αναμένεται να εκλεγεί Πρόεδρος του Συμβουλίου της Ευρώπης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v