Αννα Καραμανλή: Θα καταψηφίσω το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ακόμα και με κομματική πειθαρχία

«Πιστεύω στο πρότυπο, στην πυρηνική οικογένεια, στον πατέρα και τη μητέρα. Αυτή είναι η στάση ζωής μου, δέχομαι την άλλη άποψη αλλά επιθυμώ και οι άλλοι να δέχονται τη δική μου», δήλωσε η βουλευτής νοτίου τομέα Αθηνών της ΝΔ.

Αννα Καραμανλή: Θα καταψηφίσω το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ακόμα και με κομματική πειθαρχία

Την πρόθεσή της να καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών, ακόμα και αν τεθεί κομματική πειθαρχία, έκανε γνωστή η Άννα Καραμανλή, βουλευτής νοτίου τομέα Αθηνών της ΝΔ.

Σε συνέντευξή της στο MEGA, η κ. Καραμανλή ανέφερε ότι «η ψήφιση του πολιτικού γάμου πάει μαζί με την τεκνοθεσία και αυτό θα επιφέρει αλλαγές στο οικογενειακό δίκαιο», υποστήριξε η Άννα Καραμανλή και επισήμανε ότι προσεγγίζει το θέμα καθαρά συνειδησιακά, έχοντας καταψηφίσει και το σύμφωνο συμβίωσης το 2017.

«Πιστεύω στο πρότυπο, στην πυρηνική οικογένεια, στον πατέρα και τη μητέρα. Αυτή είναι η στάση ζωής μου, δέχομαι την άλλη άποψη αλλά επιθυμώ και οι άλλοι να δέχονται τη δική μου και να μην στοχοποιούνται άνθρωποι που έχουν άλλη άποψη. Το να σε αποκαλούν οπισθοδρομικό, ακροδεξιό ομοφοβικό σημαίνει ότι και το 50% της κοινωνίας είναι ομοφοβικοί, οπισθοδρομικοί και ακροδεξιοί. Δεν είναι έτσι», τόνισε.

Απαντώντας στο ερώτημα τι θα πράξει στην περίπτωση επιβολής κομματικής πειθαρχίας, η κυρία Καραμανλή ανέφερε ότι «σε βαθιά κοινωνικά θέματα έχω κόκκινες γραμμές, θα το καταψηφίσω έτσι και αλλιώς».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v