Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γιαννούλης: Πρόστιμα-χάδια για αισχροκέρδεια, κοροϊδία

«Τα έσοδα της εταιρείας γαλακτοκομικών μέσα σε ένα χρόνο εκτινάχθηκαν από €273,8 εκατ. το 2021, στα €340,6 εκατ. το 2022. Αντίστοιχη είναι η εικόνα και για όλες τις πολυεθνικές τροφίμων», δήλωσε ο τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ. «Αναποτελεσματικά ημίμετρα».

Γιαννούλης: Πρόστιμα-χάδια για αισχροκέρδεια, κοροϊδία

«Είναι τουλάχιστον άτοπο να κομπορρημονεί ο υπουργός Ανάπτυξης για το πρόστιμο των 500.000 ευρώ που επιβλήθηκε σε εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων, όταν η ίδια εταιρεία, τα δύο τελευταία χρόνια της αδράνειας της κυβέρνησης Μητσοτάκη, κατέγραψε έσοδα που ξεπερνούν τα 300 εκατομμύρια ευρώ», αναφέρει δήλωση του τομεάρχη Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Είναι μάλιστα ενδεικτικό ότι τα έσοδα της εταιρείας μέσα σε ένα χρόνο εκτινάχθηκαν από 273,8 εκατ. ευρώ το 2021, στα 340,6 εκατ. ευρώ το 2022». Αντίστοιχη είναι η εικόνα και για όλες τις πολυεθνικές που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τροφίμων, όπως επίσης και στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους», προσθέτει.

«Απέναντι στα αναποτελεσματικά ημίμετρα της κυβέρνησης, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα αντιπαραθέσει ένα ολοκληρωμένο πλέγμα μέτρων, ικανών να χτυπήσουν στη ρίζα του το πρόβλημα της ακρίβειας και να ανακουφίσουν τους πολίτες».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v