Ανδρουλάκης για επιστολική ψήφο: Να αποσύρετε την τροπολογία και το συζητάμε

“Δείχνετε υπέρμετρη αλαζονεία, λοιδορείτε κάθε πρόταση άλλου κόμματος ως ‘λαϊκίστικη’. Αλλά προσέξτε, θα έρθουν κι άλλες εκλογές”, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ανδρουλάκης για επιστολική ψήφο: Να αποσύρετε την τροπολογία και το συζητάμε

Αν αποσύρετε την αιφνιδιαστική τροπολογία της Νίκης Κεραμέως, θα ψηφίσουμε το νομοσχέδιο, σας δίνουμε τελευταία ευκαιρία για συναίνεση.

Με αυτή τη φράση ο Νίκος Ανδρουλάκης έδειξε το “όχι” του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην περίπτωση που η κυβέρνηση επιμείνει στον χθεσινό αιφνιδιασμό να επεκτείνει την επιστολική ψήφο στις εθνικές εκλογές, ενώ το νομοσχέδιο ορίζει σαφώς τις ευρωεκλογές.

“Δείχνετε υπέρμετρη αλαζονεία, λοιδορείτε κάθε πρόταση άλλου κόμματος ως ‘λαϊκίστικη’. Αλλά προσέξτε, το 40% ήταν μία φορά, έρχονται κι άλλες εκλογές και θα κάνουμε ταμείο της αμέριστης αλαζονεία που επιδεικνύετε”, τόνισε παρεμβαίνοντας στην Ολομέλεια.

Ακόμα και για την επιστολική ψήφο στις ευρωεκλογές όμως, έθεσε τα ερωτήματα που ανέδειξε (και) το κόμμα του τις προηγούμενες ημέρες. Όπως: “θεσπίζετε επιστολική ψήφο ακόμα και για ανθρώπους που μένουν …μεσοτοιχία με την κάλπη. Από ‘καθόλου επιστολική ψήφο’ την φέρνετε για όλους. Γιατί;”, είπε χαρακτηριστικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v