Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διαψεύδει δημοσίευμα για νέα κόντρα Κασσελάκη-Πολάκη ο ΣΥΡΙΖΑ

Τι απαντούν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ στα δημοσιεύματαπ που φέρουν τον επικεφαλής του κόμματος να έχει δείξει την πόρτα της εξόδου στον Π. Πολάκη.Προγραμματισμένη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας το απόγευμα.

Διαψεύδει δημοσίευμα για νέα κόντρα Κασσελάκη-Πολάκη ο ΣΥΡΙΖΑ

Με έντονο τρόπο η Κουμουνδούρου διαψεύδει δημοσίευμα (και την αναπαραγωγή του) σύμφωνα με το οποίο ο Στέφανος Κασσελάκης έδειξε χθες την πόρτα εξόδου στον Παύλο Πολάκη.

Κατά το εν λόγω δημοσίευμα, ο πρώτος είπε “αν δεν σου αρέσει, να φύγεις από το κόμμα” όταν ο δεύτερος διαφώνησε με την θέση του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των F35 και τον χορό των εξοπλιστικών δισ ευρώ.

Παρότι ο κ.Πολάκης ήταν ο βασικός υποστηρικτής της υποψηφιότητας Κασσελάκη για την προεδρία του κόμματος το καλοκαίρι (αν όχι και ο εμπνευστής της ιδέας), η σχέση τους μπήκε σε πάγο όταν ο βουλευτής σημείωσε σε προηγούμενη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας ότι ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών και η τεκνοθεσία δεν περνά σε “πάνω από 200 μέτρα υψόμετρο”, εννοώντας τα ορεινά χωριά της Κρήτης.

Παρότι τη θέση αυτή την εξέφρασε εντός οργάνου και όχι στα social media, ο κ.Κασσελάκης θεώρησε ασύμβατο να αντιμετωπίζει ένα στέλεχος μία ταυτοτική θέση του κόμματος, όπως η ισότητα στον γάμο, με βάση το τι λένε “στα βουνά”.

Για σήμερα το απόγευμα έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, οπότε θα φανεί τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα στον πρόεδρο του κόμματος και στον βουλευτή.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v