Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Π. Πολάκης: Όσκαρ ηλιθιότητας τα περί νέας κόντρας με τον Στ. Κασσελάκη

“Γιατί πρέπει να απολογούμαι για οποιαδήποτε ιστορία επιστημονικής φαντασίας που βγάζει οποιοσδήποτε συνάδελφός σας;”, είπε σε δημοσιογράφους, προσερχόμενος στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ..

Π. Πολάκης: Όσκαρ ηλιθιότητας τα περί νέας κόντρας με τον Στ. Κασσελάκη

Με έντονο τρόπο η Κουμουνδούρου και ο Παύλος Πολάκης διαψεύδουν δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο Στέφανος Κασσελάκης έδειξε χθες την πόρτα εξόδου στον Χανιώτη βουλευτή.

Κατά το εν λόγω δημοσίευμα, ο πρώτος είπε “αν δεν σου αρέσει να φύγεις από το κόμμα” όταν ο δεύτερος διαφώνησε με την θέση του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των F-35 και τον χορό των εξοπλιστικών δισ ευρώ.

Καυστικός στη διάψευσή του ήταν ο κ. Πολάκης, καθώς απέδωσε στο δημοσίευμα … “Όσκαρ ηλιθιότητας”.
Προσερχόμενος το απόγευμα στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, απάντησε στους δημοσιογράφους:

“Γιατί δεν με ρωτάτε για τους 6.000 εργαζόμενους στο νοσοκομείο που δεν ανανεώνονται οι συμβάσεις τους, γιατί δεν με ρωτάτε για την κυρία που είναι στον Άγιο Σάββα που απέλυσε 58 άτομα και πήρε ιδιωτικό συνεργείο με διπλάσιο κόστος;

Γιατί πρέπει να απολογούμαι για οποιαδήποτε ιστορία επιστημονικής φαντασίας που βγάζει οποιοσδήποτε συνάδελφός σας που διεκδικεί το Όσκαρ ηλιθιότητας, μπορείτε να μου το εξηγήσετε αυτό; Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε;

Ό,τι του έρχεται του καθενός στο κεφάλι θα το διαψεύδουμε; Ρώτησε με γιατί στη Σύρο είναι έξι μήνες η βάση αεροδιακομιδών κλειστή; Εάν ήμουν υπουργός θα με είχατε κρεμάσει στα κάγκελα”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v