Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ν. Παππάς: Οι ιδιωτικοποιήσεις Χατζηδάκη κοστίζουν ήδη μισό δισ. ευρώ

«Πανηγυρίζει για μείωση συμμετοχής του δημοσίου στο Ελ. Βενιζέλος, όταν το τίμημα ισούται με μερίσματα των επόμενων λίγων ετών και για την αποεπένδυση του ΤΧΣ από τις τράπεζες, που θα επιφέρει ζημιές €40 δισ.», σχολιάζει ο τομεάρχη Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ν. Παππάς: Οι ιδιωτικοποιήσεις Χατζηδάκη κοστίζουν ήδη μισό δισ. ευρώ

«Ο κ. Χατζηδάκης βαφτίζει «επενδύσεις» την εκποίηση κρίσιμων υποδομών, την αποχώρηση του δημοσίου από σημαντικές τοποθετήσεις, την αγορά κόκκινων δανείων από τα funds», αναφέρει σχόλιο του Νίκου Παππά, κοινοβουλευτικού εκπροσώπου και τομεάρχη Οικονομικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, για την ανακοίνωση Χατζηδάκη.

«Πανηγυρίζει ενώ οι ιδιωτικοποιήσεις του κοστίζουν, ήδη στο δημόσιο και στον λαό, μισό δισ. ευρώ. Πανηγυρίζει για τη μείωση της συμμετοχής του δημοσίου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όταν το τίμημα ισούται με τα μερίσματα των επόμενων λίγων ετών. Πανηγυρίζει για την αποεπένδυση του ΤΧΣ από τις τράπεζες, που θα επιφέρει ζημιές άνω των 40 δισ. ευρώ και απώλεια μερισμάτων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ», προσθέτει.

«Τον περιμένουμε, επιτέλους, στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής για να συζητήσουμε για αυτές τις «επιτυχίες» του. Το ζητάμε εδώ και μήνες. Ίσως δεν προλαβαίνει από τους επενδυτές».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v