Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζουμε την επίθεση Δ. Μαρκόπουλου στη δημοσιογράφο Ε. Καλογεροπούλου

«Επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά την αντίληψη της ΝΔ και της κυβέρνησης για την Ελευθερία του Τύπου», αναφέρει ανακοίνωση. «Η δε συμπεριφορά του κ. Μαρκόπουλου καθίσταται ακόμα πιο θλιβερή δεδομένου ότι και ο ίδιος είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ».

ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζουμε την επίθεση Δ. Μαρκόπουλου στη δημοσιογράφο Ε. Καλογεροπούλου

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την αήθη και χυδαία επίθεση του βουλευτή Β') Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Μαρκόπουλου σε βάρος της δημοσιογράφου του τηλεοπτικού σταθμού Action24 Ελένης Καλογερόπουλου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πίσω από τις γραμμές» την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου», αναφέρει ανακοίνωση του Γιώργου Καραμέρου, Τομεάρχη Ψηφιακής Πολιτικής και ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Ο βουλευτής της ΝΔ και πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για τα Τέμπη όπου και εκεί με αντίστοιχο αήθες ύφος χαρακτήρισε την επιτροπή «γουρλίδικη» προσβάλλοντας την μνήμη των θυμάτων και τον πόνο το συγγενών τους, χθες βράδυ στον τηλεοπτικό αέρα έβρισε σκαιότατα τη Δημοσιογράφο γιατί διαφωνούσε με τις ερωτήσεις και τα σχόλια της. Ο κ. Μαρκόπουλος επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά την αντίληψη της ΝΔ και της κυβέρνησης για την Ελευθερία του Τύπου. Η δε συμπεριφορά του καθίσταται ακόμα πιο θλιβερή δεδομένου ότι και ο ίδιος είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ αλλά δεν διστάζει να καταπατά τον κώδικα δεοντολογίας της», προσθέτει.

«Ο κ. Μητσοτάκης υπουργοί και βουλευτές τους με slapps (Strategic lawsuits against public participation) υβρεολόγιο, απειλές και στημένους φορολογικούς ελέγχους κατά Δημοσιογράφων διασύρουν την Ελλάδα. Καθόλου τυχαία απόψε στο ευρωκοινοβούλιο κατατίθεται προς ψήφιση καταδικαστικό ψήφισμα για τη χώρα μας σε σχέση με το κράτος Δικαίου και την Ελευθερία του τύπου».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v