Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πολάκης: Κυριάκο Μητσοτάκη μη με ψάχνεις...

«Eχω δουλειά και σοβαρότατη μάλιστα που σώζει ζωές. Αν μπορείς να καταλάβεις από τις 4 φωτογραφίες έχει καλώς, αλλιώς βάλε να σου εξηγήσουν τι έκανα. Ο ασθενής είναι συγγενής μου», γράφει σε ανάρτηση στα social media, απατώντας στο Κ. Μητσοτάκη.

Πολάκης: Κυριάκο Μητσοτάκη μη με ψάχνεις...

Ανάρτηση στην οποία αναφέρεται στον πρωθυπουργό έκανε ο Παύλος Πολάκης λέγοντας μεταξύ άλλων να μην τον ψάχνει καθώς έχει σοβαρότατη δουλειά που σώζει ζωές ενώ διευκρινίζει ότι αυτή αφορά συγγενή του. Μάλιστα παρουσιάζει και τέσσερις φωτογραφίες από το νοσοκομείο.

«Εγώ έχω δουλειά και σοβαρότατη μάλιστα που σώζει ζωές. Αν μπορείς να καταλάβεις από τις 4 φωτογραφίες έχει καλώς ,αλλιώς βάλε να σου εξηγήσουν τι έκανα. Φωτο 1 πριν,φωτο 2-3 η παρέμβαση ,φωτο 4 το μετά .
(Ο ασθενης είναι συγγενής μου )», γράφει.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είπε νωρίτερα στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια: «για να δούμε και πόσοι θα απέχουν από εσάς, κ. Φάμελλε, μην έχουμε καμία άλλη έκπληξη το βράδυ και το ενδιαφέρον αντί να στρέφεται στη Νέα Δημοκρατία στραφεί σε εσάς και στο τι θα κάνει ο κ. Πολάκης τελικά, τον οποίον έχετε περίπου απειλήσει με διαγραφή».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v